Aktuality

Proběhl další hrací víkend družstev

Aktuality | úterý 29. května 2018, 17:06

O uplynulém víkendu proběhl čtvrtý hrací den družstev. Družstvo dospělých mělo volno a tak byla ve hře pouze mládežnická družstva. Těm se vesměs dařilo a tak lze hodnotit vystoupení našich družstev tento víkend úspěšně.

Dospělí:

Díky lichému počtu družstev v Pardubické krajské soutěži vyšel tento víkend na naše družstvo volný víkend.

Dorost:

Horkého adepta na vítěze Pardubického přeboru, družstvo TO TJ Svitavy, přivítali v neděli 27.5. na domácí půdě naši dorostenci. V úvodních 6 dvouhrách se podařilo našim hráčům uhrát dva body. Škoda dobře rezehraného zápasu Vojty Grüna, který vedl v I. setu nad Krejčím již 4:2. Set a následně pak zápas se mu však nepodařilo dotáhnout do vítězného konce. Z následných čtyřher se podařilo našim hráčům ukořistit bod. Děvčata Aneta Štolfová a Eliška Grünová otáčeli v I. setu za stavu 2:5 a díky nesmírné bojovnosti se jim podařilo nad párem Zuzana Sperátová, Simona Válková zvítězit 7:5, 6:1. Chlapci ve svých čtyřhrách podlehli a konečný stav zápasu tak zněl 3:6. Kompletní výledky zde.

Starší žáci A:

Áčko staršího žactva zavítalo v sobotu 26.5. na kurty TK Pernštýn 1896 Pardubice. TK Pernštýn 1896 Pardubice A se bez jediné výhry krčilo na posledním místě JUNIOR TOUR a proto bylo pro naše družstvo velmi důležité tento zápas vyhrát. To se našim hráčům podařilo a v Pardubicích vyhrálo 7:2. Vítězství se ale nerodilo až tak snadno a o některé body se muselo tvrdě bojovat. Adam Křepinský otáčel po prvním prohraném setu, aby nakonec porazil Horáka 3:6, 6:1, 6:1. Aneta Štolfová a Eliška Grünová sehrály ve čtyřhře opět bitvu a pár Sára Brabcová, Klára Svobodová porazily 3:6, 6:4, 6:4. Kompletní výsledky zde.

Starší žáci B:

Starší žáci B poměřili síly v domácím sobotním zápase s družstvem LTC Vysoké Mýto. Zápas měl jednoznačný průběh a naše rezerva zvítězila 9:0. Do tabulky Pardubického přeboru si připsali starší žáci B již 3 výhru. Kompletní výsledky zde.

Mladší žáci A:

Třetí vítezství do tabulky JUNIOR TOUR si připsali také mladší žáci A. Ti si odvezli ze Svitav výhru 5:4.Ta se ovšem nerodila vůbec lehce a bylo o co hrát až do samotného závěru. po singlech byl stav 3:3. Adam Svoboda bojoval s domácím Drápelou, ale v zápase nakonec podlehl 4:6, 7:6, 4:6. Zbylé dva body, potřebné k vítězství, nakonec přidala děvčata Jessica Adamcová, Kateřina Rakoušová a chlapci Adam Svoboda s Pavlem Suchánkem. Kompletní výsledky zde.

Mladší žáci B:

V kritické situaci se nacházejí mladší žáci B. Ti podlehli v oslabené sestavě v domácím zápase družstvu TK Pernštýn 1897 Pardubice A 1:8 a družstvo se zatím bez jediného vítězství nachází na chvostu tabulky Pardubického přeboru. O jediný domácí úspěch se postaral Erik Šrámek, který porazil Aleše Doskočila 6:1, 6:2. Kompletní výsledky zde.

Baby A:

4:2 vyhráli babytenisté A. V domácím zápase porazili TK Pernštýn 1897 Pardubice A uštědřili tak soupeři první porážku v soutěži. Kompletní výsledky zde.

Baby B:

Dramatický zápas odehráli babytenisté B. Na půdě TO TJ Tesly Pardubice to chvílemi vypadalo, že by si naše béčko mohlo připsat první vítezství. Zápas však skončil na zápasy 3:3 a tak rozhodl počet gamů. Ten vyzněl v neprospěch našeho družstva a o 7 gamů tak naše družstvo podlehlo soupeři 18:25. Kompletní výsledky zde.

prazdniny