Aktuality

Oblastní přebory

Aktuality | úterý 15. května 2018, 18:58

Právě proběhlý víkend byl ve znamení Oblastních přeborů dorostu a mladšího žactva. Z našeho oddílu se těchto přeborů zúčastnilo hned několik hráčů a vedli si výborně.

Nejvýraznějšího úspěchu dosáhl dorostenec Lukáš Brückner. Ten se zúčastnil Oblastního přeboru dorostenců, který se konal na LTC Pardubice. Jako nenasazený hráč se probojoval až do finále přeboru. Cesta do něj nebyla vůbec jednoduchá. Nejtěžší zápas čekal Lukáše v semifinále turnaje. Zde porazil Petra Krejčíře z TENIS-CENTRUM DTJ HK 2x 7:6. Ve finále pak podlehl Lukáš Lukášovi z TC Dvůr Králové z.s. 2x 4:6.  

Starší žákyně Aneta Štolfová se zúčastnila Oblastního přeboru dorostenek v Žamberku. Zde nebylo lehkých soupeřek. Aneta podlehla v úvodním zápase Báře Beránkové z TENIS-CENTRUM DTJ HK 4:6, 2:6.

Jessica Adamcová se na Oblastním přeboru mladších žákyň na Tesle Pardubice probojovala do čtvrtfinále. V něm podlehla Tereze Shejbalové z TENIS-CENTRUM DTJ HK 4:6, 1:6. Výborného úspěchu pak dosáhla Jessica v turnaji čtyřhry. Spolu s Nelou Šílovou (TJ Slovan Moravská Třebová z.s.) se probojovala Jessica do finale turnaje. Zde podlehla děvčata až po velkém boji páru Ježková (TK Hlinsko), Brožová (TENIS-CENTRUM DTJ HK) 6:3, 0:6, 0:1 (4).

Zadařilo se také Davidu Brücknerovi. Ten se prezentoval na Oblastním přeboru mladšího žactva výborným výkonem a ač prvním rokem v kategorii mladšího žactva, podařilo se mu projít do čtvrtfinále turnaje. Až v něm podlehl druhému nasazenému hráči turnaji Martinovi Fialovi z Lokomotivy Trutnov 2:6, 4:6.

Oblastní přeboru mladšího žactva ve Vysokém Mýtě se zúčastnil z našeho oddílu ještě Pavel Suchánek. Tomu se podařilo vyhrát I. kolo, ve kterém porazil Jana Schneidera (LTC Vysoké Mýto) 6:0, 6:1. Ve II. kole podlehl Pavel Vojtěchu Vyčítalovi (TENIS-CENTRUM DTJ HK) 2x 1:6.

Gratulujeme všem našim hráčům k výborným umístěním na oblastních přeborech a děkujeme za příkladnou reprezentaci našeho oddílu na těchto významných krajských turnajích!

prazdniny