Aktuality

Mladé pušky válí!

Aktuality | úterý 22. května 2018, 14:08

Již ze třetí výhry se mohou radovat hráči družstva dospělých. V sobotním zápase Pardubické krajské soutěže vyhrálo naše družstvo v Pardubicích, kde zvítězilo nad TO TJ Tesla Pardubice B 7:2. Družstvo dospělých je složeno z velké části z hráčů dorosteneckého věku. Přinášíme i výsledky ostatních družstev.

Dospělí:

K důležitému zápasu zajíždělo naše družstvo na kurty dosud neporažené Tesly Pardubice B. Po singlech vedlo naše družstvo 4:2. O čtyři body se postarali Filip Brückner, Vojtěch Grün, Kateřina Kohnová a Aneta Štolfová. Lukáš Brückner a Vojtěch Křepinský podlehli svým soupeřům ve třech setech. Ve čtyřhrách se podařilo našim hráčům bodovat naplno a zvítězili tak v Pardubicích výsledkem 7:2. Kompletní výsledky zde

 

Dorost:

V nedělním zápase zavítalo naše družstvo do Ústí nad Orlicí. Zde poměřily síly dosud dva neporažené celky Pardubického přeboru. Našim tenistům se tentokrát nedařilo podle představ. V singlech ztratili 2 třísetové zápasy a jediný bod pro naše barvy získal Vojtěch Grün. Po singlech bylo tedy o vítězi utkání rozhodnuto a nepříznivý stav se pokusili naši borci srovnat alespoň ve čtyřhrách. To se jim ¨částečně podařilo a konečný stav zápasu tedy zněl 3:6 z pohledu našeho družtva. Kompletní výsledky zde.

 

Starší žactvo A:

Nelehkou úlohu před sebou mělo družstvo staršího žactva A. To se v domácím zápase utkalo s favoritem JUNIOR TOUR družstvem TO TJ Svitavy A. I přes srdnatý výkon, kdy dotáhli někteří naši hráči své sety až do zkrácených her, se nepodařilo nikomu z naší družiny urvat alespoň jeden bod. O čestný úspěch našeho družstva se postarala děvčata Eliška Grünová a Katka Váchová. Tento pár porazil v dramatickém zápase par Magdaléna Smékalová, Nikola Snášilová 6:4, 3:6, 14:12! Kompletní výsledky zde.
 

Starší žactvo B:

Do Rychnova nad Kněžnou se vydali starší žáci B. Zde utkali v Pardubickém přeboru s místním Nespin z.s A. V zápase si vedli naši tenisté suveréně a soupeře porazili 9:0. Kompletní výsledky zde.

 

Mladší žactvo A:

Stejným výsledkem skončil zápas družstva mladšího žactva A. Ti se v domácím nedělním zápase JUNIOR TOUR utkali s LTC Pardubice A. V utkání nepřipustili naši hráči vážnější komplikace a po singlech bylo o osudu utkání rozhodnuto. Jediný třísetový zápas sehrála Jessica Adamcová, která otáčela zápas a nakonec vyhrála nad Viktorií Kárychovou 4:6, 6:2, 6:2. Další tři body přidali mladší žáci ve čtyřhrách a zvítězili 9:0. Kompletní výsledky zde.

 

Mladší žactvo B:

Další těsnou prohru 4:5 utrpěli mladší žáci B. Ti se prali v Žamberku s TOSK Žamberk statečně o výsledek, Erik Šrámek podlehl ve třech setech a děvčata pak i ve své čtyřhře. Výsledkem tak bylo druhé těsné prohrané utkání v řadě a třetí celkově. Mladší žáci tak na svoje první vítězství v Pardubickém přeboru stále ještě čekají. Kompletní výsledky zde.

 

Baby A:

Složené babytenisové družstvo TJ Jiskra Havlíčkův Brod - TK Hlinsko A sehrálo svůj zápas na Tesle Pardubice. Nad TO TJ Tesla Pardubice A vyhrálo po přesvědčivém výkonu 6:0. Do tabulky Pardubického přeboru tak přidali babytenisté již třetí vítězství. Kompletní výsledky zde.

 

Baby B:

Složené babytenisové družstvo B podlehlo v domácím zápase Pardubické soutěže družstvu Tenisový klub Jan Ševeček 0:6. Kompletní výsledky zde.

 

Mini:

Minitenisté ukončili minulý víkend svoje vystoupení v základní skupině, kde se umístili na výborném druhém místě hned za družstvem TK Hlinsko. Druhé místo ve skupině znamenalo pro nejmenší brodské tenisty postup do další fáze bojů. A to konkrétně do čtvrtfinále minitenisové soutěže Memoriálu Zdeňka Kocmana. Ve čtyřčlenné skupině byly v neděli 20.5. svedeny první zápasy o body do tabulky. V prvním zápase remizovali naši minitenisté s družstvem TK Letohradu 4:4 a počet vyhraných míčů však smolně podlehlo 133:138. Ve druhém zápase podlehli naši nejmenší družstvu TK Pernštýn 1897 Pardubice 1:7, když čestný úspěch zaznamenal Sebastián Urban. Ani ve třetím zápase se minitenisté výhry nedočkali a podlehli Slovanu Moravská Třebová výsledkem 2:6. Kompletní výsledky zde. Odvety jsou na programu již tento týden.
 

prazdniny