Aktuality

Proběhl druhý hrací víkend družstev

Aktuality | úterý 15. května 2018, 10:09

5. a 6.5. proběhl druhý hrací víkend družstev. Pojďme se podívat, jak se dařilo našim družstvům.

Dospělí:

Družstvo dospělých sehrálo svůj další mistrovský zápas v Holicích. I přes to, že naše družstvo zajíždělo k zápasu oslabeno o jednu hráčku, podařilo se mu proti TK Holice uspět. Všem čtyřem chlapcům se podařilo vyhrát a vybojovat tak důležité body. Další 2 přidali ve čtyřhrách a po výhře 6:3 si brodští tenisté připsali do tabulky Pardubické krajské soutěže - 1. třídy B druhé vítězství. Kompletní výsledky zápasu zde.

Dorost:

Dorostenci vybojovali v neděli 6.5. nelehký zápas s TK Česká Třebová z.s. V singlech se podařilo našim hráčům získat 3 body. Za vyrovnaného stavu se šlo do čtyřher. Děvčata byla v celém zápase stoprocentní. Pátý rozhodující bod se podařilo pro naše barvy vybojovat páru Vojta Křepinský, Vojta Grün. Ti zvítězili nad párem Glatt, Šrajer 2x 6:3. Do tabulky Pardubického přeboru si dorostenci připsali druhé vítězství. Kompletní výsledky zápasu zde.

Starší žactvo A:

Proti silnému soupeři neměli naši starší žáci hrající nejvyšší soutěž Junior Tour mnoho šancí. V sobotu 5.5. se utkali s TENIS-CENTRUM DTJ HK A. V singlech podali však naši tenisté bojovné výkony a šahali i po třech bodech. Hostující Josef Horáček nakonec podlehl ve třech setech Královi a Honza Bauer rovněž ve 3 setech Záplatovi. Slibně měla rozehraný zápas i Eliška Grünová. Ta podlehla 2x 4:6 Brožové. Ve čtyřhrách se našim hráčům výsledek zkorigovat nepodařilo a tak podlehli silnému soupeři v domácím zápase 0:9. Kompletní výsledky zápasu zde.

Starší žáci B:

Ke svému dalšímu zápasu Pardubického přeboru zajíždělo béčko starších žáků do Letohradu. Zde podlehlo Letohradu A 1:8. S domácím cekem sehráli naši borci řadu vyrovnaných zápasů, ale víc jak bod se jim získat nepodařilo. 2x podlehli naši tenisté v třísetovém zápase. Kompletní výsledky zde.

Mladší žáci A:

Důležité vítězství si připsali mladší žáci A. Ti se utkali v neděli 6.5. s Lokomotivou Trutnov A. Hrálo se na kurtech soupeře. O výsledku bylo rozhodnuto již po dvouhrách, po kterých vedli naši mladší žáci 6:0. Dva zápasy vyhráli naši hráči v třísetových zápasech. Jednička družstva Pepa Havlík otáčel zápas po prvním prohraném setu a Franta Vašek sehrál rovněž vítězný třísetový zápas. Ve čtyřhrách naše družstvo přidalo další dva bodíky a celkově zvítězilo 8:1. Kompletní výsledky zde.

Mladší žáci B:

Mladší žáci B podlehli v domácím zápase Letohradu B. Po dvouhrách prohrávalo naše družstvo 2:4, když stoprocentní byla děvčata. Ta vyhrála i svojí čtyřhru. V dalších zápasech se našim mladým tenistům již tolik nedařilo a podlehlo 4:5. Kompletní výsledky zde.

Baby A:

Složené družstvo TJ Jiskra Havlíčkův Brod A - TK Hlinsko sehrálo domácí zápas s TK Ústí nad Orlicí A. V utkání bralo výhru 6:0, když si od soupeře nechalo vzít v celém utkání pouze 8 gamů. Kompletní výsledky zde.

Baby B:

Složené družstvo babytenistů Baby B podlehlo v Pardubicích LTC Pardubice A 0:6. Kompletní výsledky zde.

Mini:

V dalším hracím dni, který se konal 6.5., se sjela všechna tři minitenisová družstva skupiny Pardubicko H do našeho oddílu. V prvním zápase si brodští minitenisté zopakovali výsledek z prvního kola a TK Hlinsko podlehli stejným výsledkem 3:5. TK SB Světlá nad Sázavou porazili naopak 6:2. Kompletní výsledky zde.


 



 

prazdniny