Aktuality

Paráda! Družstvo dospělých vybojovalo postup!

Aktuality | neděle 17. června 2018, 16:15

V sobotním domácím zápase porazilo družstvo dospělých v Pardubické krajské soutěži - 1. třídy B tenisty z nedaléké Ledče nad Sázavou 6:3. O všechny body domácích se postarali muži. Pátou výhrou v řadě si tak naši tenisté vybojovali postup do Pardubické krajské soutěže - 1. třída A. Gratulujeme! Přinášíme i výsledky ostatních našich družstev.

Dospělí:

V zápase, který mohl rozhodnout o postupu našeho družstva dospělých do vyšší soutěže, byl položen základní kámen k vítězství již singlech. Mužům se podařilo ve všech svých zápasech zvítězit a získat tak 4 body. O pátý bod se prala ještě Kateřina Kohnová, která nakonec podlehla ve 3 setech. Rozhodující body přidali opět muži ve čtyřhře. Družstvo dospělých zvítězilo nad TK Ledeč nad Sázavou 6:3 a mohlo slavit postup! Kompletní výsledky zde.

Dorost:

Pouze s jednou dívkou nastoupili naši dorostenci k domácímu mistrovskému zápasu Pardubického přeboru proti družstvu TC Chrudim A. I přes bojovný výkon všech, se našim hráčům na důležité body v singlech dosáhnout nepodařilo. Za stavu 1:5 byly rozehrány čtyřhry. V těch se našim hráčům naopak zadařilo a zkorigovali tak výsledek na konečných 3:6. Kompletní výsledky zde.

Starší žáci A:

Do Pardubic na LTC zajíždělo naše družstvo starších žáků. Ve velmi improvizované sestavě a pouze s jedním děvčetem si odvezli naši hráči nášup 1:8. O čestný bod našeho družstva se postarala Eliška Grünová, která porazila Kateřinu Beranovou 6:1, 6:4. Kompletní výsledky zde.

Starší žáci B:

TO SK Žamberk A přivítali v domácím prostředí hráči staršího žactva B. Ti vyhráli 7:2 a stále tak živí naději na případný postup do nejvyšší soutěže Junior Tour, o kterém se bude rozhodovat v posledním kole soutěže. Kompletní výsledky zde.

Mladší žáci A:

V přímém souboji o 2. místo v tabulce Junior Tour se utkali naši mladší žáci v domácím zápase s TK Česká Třebová z.s. Ve velmi vyrovnaném zápase nakonec podlehli 4:5. Kompletní výsledky zde.

Mladší žáci B:

Rezerva mladších žáků zvládla důležitý zápas ve Vysokém Mýtě. Všichni hráči podali zodpovědný výkon a připsali si cennou výhru 5:4. Kompletní výsledky zde.

Baby A:

V domácím zápase se družstvo babytenistů utkalo s TO TJ Svitavy a potvrdilo roli favorita. V zápase zvítězilo celkovým skóre 6:0 a v tabulce Pardubického přeboru zůstává neporaženo. Kompletní výsledky zde.

prazdniny