Aktuality

Starší žáci B se perou o postup, mladší žáci A o druhé místo!

Aktuality | čtvrtek 14. června 2018, 15:32

V dalším hracím víkendu družstev se zrodilo hned několik zajímavých výsledků. Starší žáci B vyhráli v Pardubickém přeboru ve Svitavách 8:1 a pořád mají teoretickou šanci na postup do nejvyšší soutěže Junior Tour. Mladší žáci deklasovali v Pardubicích Teslu Pardubice vysoko 9:0 a v Junior Tour stále usilují o skvělé druhé místo. Přinášíme i další výsledky našich družstev,

Dospělí:

Výhrou 9:0 se prezentovalo družstvo dospělých v Rosicích nad Labem a vyhouplo se tak do čela Pardubické krajské soutěže - 1.třídy B. Kompletní výsledky zde.

Dorost:

Důležitou výhru se podařilo uhrát dorostencům v Pardubicích. Místní TK Pernštýn 1897 Pardubice B porazili 7:2 a toto vítězství znamená udržení Pardubického přeboru i pro příští rok. Kompletní výsledky zde.

Starší žáci A:

Starší žáci A podlehli v domácím zápase družstvu Lokomotiva Trutnov A 4:5. V bojovném zápase rozhodli o výhře čtyřhry. Nicméně i 4 uhrané body proti silnému soupeři jsou velmi cenné. Kompletní výsledky zde.

Starší žáci B:

Družstvo starších žáků B vyhrálo ve Svitavách. TO TJ Svitavy B porazili 8:1 a přidali již čtvrtou výhru do tabulky Pardubického přeboru. Žíví tak stále teoretickou naději na postup do nejvyšší soutěže Junior Tour. O tom se s největší pravděpodobností rozhodne v posledním kole. Kompletní výsledky zde.

Mladší žáci A:

Mladší žáci A si odvezli z Pardubic vysokou výhru 9:0. S TO TJ Tesla Pardubice A neztratili ani set a do tabulky Junior Tour si připsali již čtvrtou výhru v řadě. Mladší žáci A tak stále usilují o druhé místo v tabulce. Kompletní výsledky zde.

Mladší žáci B:

Mladší žáci B prohrávají v domácím zápase s družstvem TK Česká Třebová z.s. 2:3. Zápas nebyl kvůli průtrži mračen dohrán a po dohodě obou kapitánů se bude dohrávat v náhradním termínu. Situace mladších žáků B je pomalu kritická. V Pardubickém přeboru se družstvu nepodařilo zatím ani jednou zvítězit. V dohrávce tohoto zápasu a v následujících 2 zápasech potřebují mladší žáci B 2x zvítězit, jinak hrozí družstvu sestup do Krajské soutěže. Prozatimní výsledky zápasu zde.

Baby A:

6:0 zvítězili babytenisté A nad LTC Vysoké Mýto. Ve venkovním zápase ztratili babytenisté pouze 5 gamů a upevnili si vedoucí postavení v tabulce Pardubického přeboru. Kompletní výsledky zde.

Baby B:

V posledním zápase Pardubické soutěže se utkali babytenisté B s lídrem skupiny TK Hlinsko a soupeři podlehli 0:6. Kompletní výsledky zde.

prazdniny