Mladší žáci

Mladší žáci válí

Mladší žáci | úterý 3. června 2014, 05:16

Bojovným výkonem se v dosavadním průběhu soutěže prezentují naši mladší žáci. Ze 4 odehraných zápasů 3x vyhráli a i díky skóre okupují zatím 2. místo Pardubického přeboru.

25.5. se podařilo odpovědným přístupem celého družstva porazit TK Česká Třebová B 5:4. Základ vítězství položili hráči již v singlech. Aleš Bouchner, Vojtěch Křepinský, Helena Grubauerová a Aneta Štolfová svoje zápasy vyhráli a ve čtyhrách stačilo přidat bod. To se povedlo Alešovi s Vojtou. Za družstvo v tomto zápase nastoupili Aleš Bouchner, Vojtěch Křepinský, Jan Bauer, Max Bartók, Helena Grubauerová a Aneta Štolfová. Na výsledky se můžete podívat zde.
Další zápas sehráli mladší žáci 1.6. s družstvem TK Pernštýn 1897 Pardubice B na kurtech soupeře. Základem vítězství byl opět bojovný přístup celého družstva. Hráčům se podařilo v singlech 4x zvítězit  a ve čtyřhrách přidali další dva body. Na Pernštýně tak vyhráli 6:3. Za družstvo nastoupili Aleš Bouchner, Vojtěch Křepinský, Josef Čapek, Jan Bauer, Karolína Tajovská a Aneta Štolfová. Na výsledky se můžete podívat zde.