Aktuality

Rozeběhly se soutěže družstev

Aktuality | čtvrtek 3. května 2018, 08:27

O posledním dubnovém víkendu se rozeběhly soutěže družstev. Do soutěží zasáhlo všech našich 9 týmů. Zde přinášíme jejich výsledky.

Dospělí:

V Pardubické krajské soutěži přivítalo družstvo dospělých v domácím zápase TC Chrudim B. V zápase se našim tenistům dařilo a o výhře bylo rozhodnuto již po dvouhrách. Po těch vedlo naše družstvo 5:1. Po následných čtyřhrách byl stanoven konečný stav zápasu na 7:2 ve prospěch našeho družstva. Vítězství se však nerodilo lehce. V utkání byly sehrány celkem 4 třísetové zápasy a jednou vybojovaná výhra 2x 7:6. Na jednotlivé výsledky zápasu se můžete podívat zde.

Dorost:

První zápas Pardubického přeboru sehrálo družstvo dorostu v Pardubicích, kde se utkalo s LTC Pardubice B. O výhře hostů bylo rozhodnuto rovněž již po odehraných singlech. Po těch vedli naši dorostenci 5:1. V závěrečných čtyřhrách přidali hráči brodské Jiskry další 2 body a po všech odehranych zápasech se mohli radovat z celkové výhry 7:2. Na výsledky jednotlivých zápasů se můžete podívat zde.

Starší žactvo A:

Do České Třebové se vydali hráči družstva straších žáků. Zde se utkali v úvodním zápase Junior Tour s místním TK Česká Třebová. Všichni naši hráči předvedli bojovné výkony a po zápasech singlu vedlo naše družstvo starších žáků již 5:1, když zvádli 3 třísetové zápasy. Do čtyřher se tak nastupovalo za rozhodnutého stavu. Ve čtyřhrách přidali starší žáci další 2 výhry a z České Třebové si tak odvezli výhru 7:2. Na výsledky jednotlivých zápasůse můžete podívat zde.

Starší žactvo B:

Pěkného výsledku se podařilo dosáhnout i družstvu staršího žactva B. V Pardubickém přeboru přívitalo na domácích kurtech tenisty z Chrudimi. Zápas byl vyrovnaný a po dvouhrách byl stav 3:3. Rozhodovalo se tedy ve čtyřhrách a ty zvládli lépe domácí. Děvčata prohrála, ale chlapci si svoje zápasy pohlídali a vyhráli. Konečný stav zápasu tedy zněl 5:4 pro naše družstvo. Na výsledky jednotlivých zápasů se můžete podívat zde.

Mladší žactvo A:

Nejvyšší soutěž Junior Tour hraje také naše družstvo mladších žáků. V domácím zápase poměřili síly s družstvem TENIS-CENTRUM DTJ HK A. Po singlech prohrávalo naše družstvo 2:4. Ve čtyřhrách se podařilo našim hráčům obrat soupeře o bod a tím stanovem konečný výsledek zápasu na 3:6. Na výsledky jednotlivých zápasů se můžete podívat zde.

Mladší žáci B:

Béčko mladších žáků podlehlo v Chrudimi stejným výsledkem - 3:6. S mísním TC Chrudim A prohrávalo po singlech 2:4 a ve čtyřhrách se jim ztrátu již dohnat nepodařilo. Na výsledky jednotlivých zápasů se můžete podívat zde.

Baby A:

Složené družstvo TJ Jiskra Havlíčkův Brod -TK Hlinsko A zajíždělo ke svému prvnímu zápasu Pardubického přeboru družstev do České Třebové. Základ ke svému vítězství položili babytenisté již v úvodních dvouhrách, po kterých vedli 3:1. Konečný stav zápasu byl 4:2 pro naše družstvo, když ve čtyřhrách se podařilo chlapcům zajistit čtvrtý rozhodující bod. Na výsledky jednotlitlivých zápasů se můžete podívat zde.

Baby B:

V zápase Krajské soutěže babytenistů došlo na měření sil s družstvem TK SB Světlá nad Sázavou. Utkání nabídlo velmi vyrovnaný duel. Zápas skončil po všech odehraných zápasech 3:3 a o výsledku rozhodovaly vyhrané gamy. V poměru 28:27 na tom bylo v konečném účtování lépe družstvo ze Světlé nad Sázavou, které tak zápas vyhrálo o jeden gam. Na výsledky jednotlivých zápasů se můžete podívat zde.

Mini:

Družstvo minitenistů sehrálo v Hlinsku 2 mistrovské zápasy Krajského přeboru - Memoriálu Zdeňka Kocmana. TK SB Světlá nad Sázavou porazili naši minitenisté 8:0. Druhý zápas sehráli minitenisté s družstvem TK Hlinsko - podrobnosti připravujeme. Na výsledky jednotlivých zápasů se můžete podívat zde

 

prazdniny