Jednotlivci

Medailové žně našich tenistů

Jednotlivci | úterý 19. března 2013, 20:58

Celkem 4 cenné kovy si z tenisových turnajů přivezli naši tenisté.

Adam Křepinský, Luboš Laštovička, Jakub MilichovskýV Kolíně se konal tenisový turnaj babytenistů. Z našeho oddílu se ho zúčastnili celkem 4 hráči. Nejlépe se dařilo Lubošovi Laštovičkovi, který celý turnaj chlapců vyhrál. Bez porážky vyhrál svojí skupinu a obsadil v ní 1. místo. Ve čtvrtfinále přešel přes broďáka Jakuba Milichovského, kterého porazil 4:1. V semifinále porazil Hudtze ze Žamberka, kterého porazil 4:0. Ve finále turnaje pak zvítězil nad Valou z Pardubic 4:1. Gratulujeme k 1. místu!
Adam Křepinský i přes jednu porážku svoji skupinu rovněž vyhrál. Ve čtvrtfinále porazil Sadila 4:2. V semifinálovém zápase pak podlehl Valovi 1:4. Adam tak získal na turnaji 3. místo! Gratulujeme!
Dalším brodským hráčem v turnaji byl Jakub Milichovský. Ten postupoval do čtvrtfinále ze 3. místa. V něm si zahrál s Lubošem Laštovičkou a podlehl 1:4. Kuba tak získal na turnaji pěkné 5. místo.
Aneta Štolfová se zúčastnila turnaje dívek. Ze skupiny postoupila ze 2. místa. Ve čtvrtfinále porazila Sáru Brabcovou 4:1. V semifinálovém zápase si Aneta poradila s Řezníčkovou výsledkem 4:2. Ve finále pak Aneta podlehla svojí přemožitelce ze skupiny Jelínkové 0:4. Gratulujeme k zisku 2. místa!

Turnaje mladšího žactva v Litomyšli si zúčastnil Aleš Bouchner. V I. kole porazil Častulíka (TO TJ Milo Olomouc) 6:3, 6:4. Ve II. kole si poradil se Šrámkem z Třebechovic pod Orebem, kterého porazil 6:2, 6:1. Alešova cesta turnajem pak skončila v semifinále, kde podlehl po boji Horálkovi (TO SK Žamberk) 2x 3:6. Gratulujeme k zisku 3. místa!
Karolína Tajovská si zahrála na turnaji mladších žákyň v Poličce. Zde podlehla v I. kole vítězce celého turnaje Mandelíkové (TC-MJ Tenis) 1:6, 2:6.
Helena Grubauerová uhrála na turnaji mladších žákyň v Hradci Králové I. kolo. V něm porazila v dramatickém zápase Sokolovou (TENIS-CENTRUM DTJ HK) 6:7, 6:4, 6:4. Ve II. kole pak podlehla Macháčkové (TK Česká Skalice) 4:6, 1:6.