Jednotlivci

Našim tenistům se o víkendu dařilo

Jednotlivci | úterý 8. ledna 2013, 22:37

Celkem 4 cenné kovy si přivezli naši tenisté z víkendových turnajů.

Aneta Štolfová, Adam Křepinský na turnaji v KolíněLuboš Laštovička si vyjel do Prahy, kde se zúčastnil babytenisového turnaje na TK Konstruktiva. Turnaje se zúčastnilo celkem 16 dětí. Luboš postoupil ze 2. místa ve skupině do čtvrtfinále, kde porazil Matyáše 4:3. Semifinálovým zápasem proplul hladce po výhře 4:0 do finále turnaje. V něm porazil Duška 4:1 a celý turnaj vyhrál. Gratulujeme k zisku 1. místa!

Adam Křepinský se zúčastnil babytenisového turnaje v Kolíně. V konkurenci 6 hráčů si vedl dobře. Z 5 zápasů 3x svůj zápas vyhrál a 2x odešel poražen. V rozhodujícím zápase porazil Hudtze 4:1 a toto vítězství mu zaručilo i stříbrnou medaili. Gratulujeme k zisku 2. místa!

V Kolíně si zahrála rovněž Aneta Štolfová. Ta se zúčastnila babytenisového turnaje dívek. Na turnaji sehrála 4 zápasy. Postupně porazila Šílovou 6:4, Najbrtovou 6:2 a vítězku turnaje Zábranovou 6:3. Prohrála pouze s Podškubkovou 3:6. V turnaji obsadila 3. místo. Gratulujeme k zisku 3. místa!

Patricie Bartóková podlehla v I. kole turnaje mladších žákyň v Hradci Králové (kat. B) Dörreorové 4:6 a 0:6.

V Poličce se konal turnaj starších žákyň. Gabriela Dipoldová zde postoupila do II. kola turnaje, když v I. kole porazila Imrišovou (TTK ESOX) 6:1, 6:0. Ve II. kole pak podlehla finalistce turnaje Lonkové (TK Jeseník) 1:6, 6:7. Čtyřhru sehrála společně s Řezníčkovou (LTC Vysoké Mýto). Děvčata postoupila do semifinále turnaje po výhře nad párem Horáková (TK Česká Třebová), Kluchová (TJ Žďar n/Sázavou) 7:6, 6:4. V semifinálovém zápase pak podlehla děvčata páru Lonková, Paštiková (TO TJ Milo Olomouc) 2:6, 7:6 a 0:1. Gratulujeme k zisku 3. místa v turnaji čtyřhry!