Jednotlivci

Aleš Bouchner vyhrál v Poděbradech turnaj čtyřhry

Jednotlivci | pondělí 14. ledna 2013, 20:47

Aleš Bouchner spolu s Palánem (TK Spartak Jihlava) vyhráli turnaj mladšího žactva v Poděbradech.

Turnaj mladšího žactva pořádaný Lokomotivou Nymburk se odehrál v Poděbradech. Aleš spolu s Palánem porazili v I. kole turnaje pár Bradáč (Slavoj Žiželice n.C.), Holub (TK Pernšýn Pardubice 1897) 6:0, 6:3. V semifinále si poradili s párem Horák (TENIS-CENTRUM DTK TJ), Bega (TJ LTC Poděbrady), který porazili v první setu přesvědčivě 6:0. Ve druhém však museli zabojovat a po vítězství 7:6 postoupili do finále turnaje. Ve finále se již rozjetý pár Bouchner, Palán nenechal zastavit a ve dvou setech vyhráli nad párem Říha Š., Říha M. (oba Tennis Dvůr Králové) 2x 6:4. Gratulujeme k zisku 1. místa v turnaji čtyřhry!
Aleš se prezentoval dobrým výkonem rovněž v turnaji jednotlivců. V I. kole porazil Vencla 6:1, 6:0. Ve II. kole pak podlehl pozdějšímu semifinalistovi turnaje Říhovi Š. 4:6, 3:6.

Tento víkend se konaly rovněž  halové přebory mladšího žactva. Východočeského halového oblastního přeboru mladších žákyň v České Třebové se zúčastnily hned 3 brodské hráčky. Kurioziotou je, že se v I. kole turnaje potkaly dvě brodské hráčky - Patricie Bartóková a Karolína Tajovská. I. set byl velmi vyrovnaný a Patricie ho vyhrála po boji 7:5, ve II. setu již vyhrála 6:1. Ve II. kole pak Patricie podlehla Dörrerové (SK Třebechovice p.Oreb.) 2:6, 1:6. Helena Grubaerová podlehla v I. kole Šafránkové z TO SK Žamberk.