Jednotlivci

Aleš Bouchner vybojoval 3. místo v Kolíně

Jednotlivci | úterý 31. ledna 2012, 20:05

Aleš Bouchner uspěl na turnaji babytenistů v Kolíně. Patricie Bartóková získala 3. místo v Litomyšli ve čtyřhře.

Na kvalitně obsazeném turnaji babytenistů v Kolíně se dařilo Aleši Bouchnerovi. Ve své 7-členné skupině nenašel přemožitele a obsadil v ní 1. místo. Postoupil tak do čtvrtfinále turnaje. Tam porazil Krechlera 6:3 a postoupil do semifinále. Slibně rozehraný zápas však Aleš nedotáhl do vítězného konce a po boji prohrál 5:7 s Kubelkou. Chuť si spravil v zápase o 3. místo, kde porazil Kratochvíla ze Sparty Praha 6:2. V konkurenci 21 hráčů tak Aleš obsadil krásné 3. místo. Gratulujeme k dosaženému výsledku!
 

Patricie Bartóková si zahrála na turnaji mladších žákyň ve Vysokém Mýtě. V I. kole podlehla finalistce turnaje Bezdíčkové (DTK Skuteč) 2x 0:6. Čtyřhru si zahrála s Kučerovou (LTC Pardubice). Děvčata porazila při postupu do semifinále pár Hetfleišová (DTK Skuteč), Mervartová (TK Česká Třebová) 7:6, 6:1. V semifinále podlehla děvčata vítěznému páru Bezdíčková, Pečenková (DTK Skuteč) 0:6, 1:6. Gratulujeme k zisku 3. místa!
Vojtěch Křepinský uhrál na turnaji mladšího žactva v Kolíně na LTC I. kolo, když porazil Jakuba Bartoně z TK Spartak Jihlava 6:3, 6:1. Ve II. kole podlehl finalistovi turnaje Grossmannovi z TK Sparta Praha 1:6, 0:6.
Jakub Švec podlehl v I. kole na stejném turnaji Buriánkovi (Slavoj Žiželice n. C.) 0:6, 1:6.