Aktuality

LA CUP 2018 zná své vítěze!

Aktuality | sobota 28. července 2018, 13:42

21.-24-7. se uskutečnil v našem oddíle turnaj mladších žákyň kat. B LA CUP 2018. Turnaj, na kterém se představila řada výborných hráček z celé republiky a kde byla odehrána celá řada skvělých zápasů. Vítězkou se stala Jolana Líbalová z I. ČLTK Praha. Turnaj čtyřhry vyhrál pár Nela Charvátová (LTC Litvínov), Natálie Malá (TK Neridé).

Vítězka turnaje Jolana Líbalová - I. ČLTK PrahaTurnaje se zúčastnilo celkem 34 hráček. Turnaje se zúčastnily rovněž 2 domácí hráčky - Katka Váchová a Jessica Adamcová. Katka Váchová podlehla v I. kole Adéle Svítilové (TK Spartak Jihlava) 0:6, 2:6. Velmi pěkný výsledek zaznamenala na turnaji Jessica Adamcová. Ta se probojovala na tomto turnaji do čtvrtfinále, kde podlehla Stele Ježkové z TK Hlinsko 5:7, 0:6 a zaznamenala tak na tomto těžkém turnaji skvělý vysledek! V turnaji čtyřhry pak obsadila Jessica spolu s Eliškou Ticháčkovou z TK Milo Olomouc výborné 3. místo! Gratulujeme!
Turnaj ovládla první nasazená hráčka turnaje Jolana Líbalová z I. ČLTK Praha. Ne však úplně jednoznačně. Ve čtvrtfinále svedla třísetový zápas s Laurou Samsonovou z TK Sparta Praha, kterou porazila 6:3, 4:6 a 6:1. Ve finále pak vítězka turnaje otáčela výsledek proti Stele Ježkové, kterou porazila 4:6, 6:1 a 6:0. Po zásluze si tak Jolana Líbalová z I. ČLTK Praha odvezla pohár pro vítězku.
Turnaj čtyřhry ovládla dvojice Nela Charvátová a Natálie Malá. Finále pro sebe zśkal tento pár až po tuhém boji. Ellen Kultovou (TK Olymp Praha) a Valerii Huťkovou (TK PRECHEZA Přerov o.s.) porazily 3:6, 7:5, 1:0 (7).
Na výsledky turnaje a jeho průběh se můžete podívat zde. Na fotogalerii zde. Bonusem tohoto turnaje bylo určitě i to, že první 4 hráčky turnaje mají možnost se zúčastnit mezinárodního turnaje CHAMPIONS BOWL 2018, který se uskuteční v září v chorvatském Umagu.
 

prazdniny