Aktuality

CHAMPIONS BOWL 2018

Aktuality | sobota 14. července 2018, 11:33

CHAMPIONS BOWL je celosvětový tenisový turnaj pro hráče ve věku od 9 do 16 let jehož finále se uskuteční tento rok v chorvatském Umagu v termínu 9.-16.9. 2018. Zahrát si na tomto turnaji budou moci semifinalistky turnaje mladších žákyň kat. B LA CUP 2018. Turnaj mladších žákyň LA CUP 2018 se uskuteční příští týden v termínu 21.-24. 2018 v našem oddíle. V této chvíli je na tento turnaj přihlášeno 45 hráček!

CHAMPIONS BOWL založili v roce 2014 Andrej Drinka a Boris Monsberger. Oba dva mají letité zkušenosti s organizací turnajů OUATT, ETA a ITF. CHAMPIONS BOWL je veden na vysoké prosefionální úrovni a je tak na nejlepší cestě stát se největším celosvětovým turnajem pro mládež.
Finálový turnaj se koná letos v chorvatském Umagu ve výše uvedeném termínu. Hraje se zde dle pravidel turnajů ITF a zajímavé jsou rovněž ceny, které zde mohou hráči získat. Např: mezinárodní smlouva s firmou WILSON, 4-denní tenisový kemp v Tenisové akademii Magnuse Normana (trenéra Stana Wawrinky) ve Stokholmu, 1 týden tenisového campu v Salzburgu v European Tennis Base a další hodnotné ceny.

Odkazy:  Homepage

               Oficiální prezentace

               Informace týkající se letošního finále


 

prazdniny