Jednotlivci

Kolínské "Masters" v režii "Broďáků"!

Jednotlivci | středa 3. dubna 2013, 18:59

V sobotu vyvrcholila v Kolíně dlouhodobá serie turnajů babytenistů závěrečným turnajem, tzv. "Masters". V něm se velmi výrazně prosadili tenisté z našeho oddílu!

Aneta ŠtolfováV dlouhodobé části dívek se na 3. místě umístila Aneta Štolfová. Sára Brabcová potom na 12. místě. Jedná se o umístění z celkového počtu 21 dívek. Na závěrečný tunaj se jich kvalifikovalo celkem 16. V zákl. skupině závěrečného "Masters" se umístila Aneta, po 2 výhrách a 2 prohrách, na 3. postupovém místě. Ve finálovém pavouku však zabojovala a ve čtvrtfinále porazila Podškubkovou 6:3, v semifinále Bezdíčkovou po velké bitvě 7:6 a podlehla až ve finále Jelínkové 4:6. Gratulujeme k zisku 2. místa na závěrečném turnaji "Masters"!

Z našeho oddílu se dlouhodobé části babytenisových turnajů zúčastnili celkem tři chlapci. Luboš Laštovička, Adam Křepinský a Jakub Milichovský. Adam obsadil celkové 3. místo, Luboš 4. místo a Jakub 15. místo. Závěrečného turnaje se zúčastnil pouze Luboš. Ten v zákl. skupině prohrál jenom jednou, a to s Málkem 2:6. Jinak všech svých zbylých 5 zápasů vyhrál, kvalifikoval se do závěrečného finálového pavouka. V něm došel do finále a zde oplatil prohru Málkovi ze zákl. skupiny, kterého porazil 6:3. Luboš tak vyhrál závěrečný "Masters". Gratulujeme k zisku 1. místa!