Jednotlivci

Katka Váchová uspěla v Kolíně

Jednotlivci | středa 14. ledna 2015, 09:57

Pohár za 3. místo si odvezla Katka Váchová z babytenisového turnaje v Kolíně.

Jessica Adamcová s vítězem turnajeV základní skupině B se umístila Katka po dvou prohrách a jedné výhře na 3. místě. Ve finálovém pavouku se tak utkala se Svítilovou, která se umístila v ve skupině A na 2. místě. Tu Katka porazila 6:4 a postoupila tak do semifinále turnaje. Zde pak podlehla vítězce turnaje Šílové 2:6. Gratulujeme k zisku 3. místa! 
Dalšího babytenisového turnaje se Katka zúčastnila v Hlinsku. Zde se Katka umístila po dvou výhrách a jedné prohře na 2. místě ve skupině. Ve finálovém pavouku podlehla Katka hned v prvním zápase Lebruškové. Všechny ostatní zápasy však Katka vyhrála a obsadila tak na turnaji pěkné 5. místo.

Další babytenistka z našeho oddílu Jessica Adamcová se zúčastnila 3.1. turnaje na Sport club Na Zámečku. Turnaje se zúčastnilo celkem 14 hráčů. V zákl. skupině postoupila Jessica do finálového pavouka ze 3. místa, když ve skupině 2x prohrála a 1x vyhrála. Hned v I. kole Jessica vyhrála těžký zápas nad Ledvinou, kterého porazila až ve zkrácené hře 7:2. Ve čtvrtfinále podlehla Jessica vítězi celého turnaje Kučerovi z LTK Liberec, když promarnila za stavu 3:2 a 40:0 3 mečboly. Jessica se tak umístila na pěkném 5. místě.