Jednotlivci

Další medailová umístění pro naše hráče

Jednotlivci | sobota 3. ledna 2015, 21:11

Mladší žákyně Aneta Štolfová si přivezla 3. místo z turnaje v Nymburku a navrch přidala 1. místo ve čtyřhře. Mladší žák Luboš Laštovička si může připsat finálovou účast na turnaji v Mladé Boleslavi.

Na turnaji v Nymburku měla Aneta v I. kole volno. Ve II. kole porazila po boji Látalovou (TK Neridé) 7:5, 3:6, 1:0 (8). V semifinále turnaje pak podlehla Seifertové (TK PTA Kolín) 2:6, 1:6. Gratulujeme k zisku 3. místa!
Spolu se Seifertovou se děvčata probojovala do finále turnaje čtyřhry, v němž porazila pár Hřebačková (Tenis club Dvůr Králové), Látalová 7:5, 6:4. Gratulujeme k zisku 1. místa v turnaji čtyřhry!

Luboš Laštovička se zúčastnil turnaje v Mladé Boleslavi. Zde porazil v I. kole Svobodu (TK SPORTCENTRUM Mladá Boleslav) 2x 6:0. Ve II. kole pak podlehl Luboš po boji Němečkovi (Tenisový klub Benátky nad Jizerou) 6:2, 2:6, 0:1. V turnaji čtyřhry podlehl Luboš ve finále turnaje spolu se Švejkem (LTC Mladá Boleslav o.s.) páru Popelka (Severočeská tenisová o.s.), Rudolf (TCEN Hrádek nad Nisou) 1:6, 2:6. Gratulujeme k 2. místu v turnaji čtyřhry!