Jednotlivci

Skvělé! Aneta Štolfová vyhrála turnaj v Jihlavě!

Jednotlivci | úterý 23. prosince 2014, 14:08

Aneta Štolfová vyhrála o víkendu turnaj mladších žákyň v Jihlavě! Navrch přidala vítězství ve čtyřhře!

Jako druhá nasazená měla Aneta v I. kole volno. Ve II. kole porazila Grünovou z HTK Třebíč 6:4, 6:3. Ve čtvrtfinále si poradila se Zobačovou (TK Spartak Jihlava) 6:4 a 6:1. Semifinálový zápas měla Aneta sehrát proti Knapkové z TC Brno. Ta však zápas skrečovala a Aneta postoupila do finále turnaje, kde se potkala s první nasazenou hráčkou turnaje - Rožboudovou z TJ Jiskra Třeboň. Proti žebříčkově lépe postavené hráčce si Aneta vedla velmi dobře a 114. hráčku CŽ porazila 6:4, 6:3.  Gratulujeme k 1. místu!
Další prvenství přidala Aneta v turnaji čtyřhry. Spolu s Rožboudovou se probojovala děvčata do finále turnaje, kde porazila pár Grünová, Závišková 7:5, 6:3. Gratulujeme k 1. místu v turnaji čtyřhry!

Luboši Laštovičkovi se dařilo na turnaji mladšího žactva v Poličce. Zde porazil I. kole Meixnera z TK Choceň. V zajímavém zápase vybojoval Luboš téměř ztracený zápas a ukázal bojovného ducha. V rozhodujícím supertiebreaku prohrával již 3:9 a přesto otočil zápas na svoji stranu a vyhrál 13:11! Výsledek zápasu 2:6, 6:4, 1:0 (11). Ve II. kole porazil Luboš Tomana 6:1, 6:0. V semifinále našel Luboš svého přemožitele. Byl jím Rouchal z TK Agrofert Prostějov, kterému Luboš podlehl 2x 3:6. Gratulujeme k zisku 3. místa!