Jednotlivci

Gabriela Dipoldová prohrála v Poděbradech až ve finále

Jednotlivci | úterý 3. dubna 2012, 20:10

Gabriela Dipoldová se probojovala v Poděbradech do finále v jednotlivcích i ve čtyřhře.

I. kolo měla Gabriela v Poděbradech volné.  Ve II. kole porazila Kovářovou z TJ LTC Poděbrady 6:2, 7:5. Semifinálový zápas si zahrála Gabriela proti Vocáskové rovněž z Poděbrad, kterou porazila 2x 6:1. Ve finále pak podlehla další hráčce z Poděbrad Procházkové (Sportovní centrum Linhart) 2:6, 2:6. Obsadila tak konečné 2. místo.
Čtyřhru sehrála Gabriela spolu s Máchovou z TO TJ Tesla Pardubice. Ve finále, kam se probojovala, podlehla děvčata páru Štroblová (TJ LTC Poděbrady), Procházková 2:6, 2:6. Gratulujeme k zisku 2. místa v jednotlivcích a ve čtyřhře!

Adam Křepinský se zúčastnil v neděli 1.4. turnaje minitenistů v Brně. Základní 4-členou skupinu vyhrál bez porážky a postoupil do 6-člené semifinálové skupiny. V té sehrál celkem 5 zápasů z nichž 4 zápasy vyhrál a 1 zápas prohrál. Právě tato 1 prohra proti Fedaskovi ze Sparty Praha mu vystavila stopku pro postup do tříčleného finále celého turnaje. V semifinálové skupině se tak umístil na 2. místě a zahrál si ve skupině o 4.-6. místo. V této skupině 1 vyhrál a v hezkém zápase proti Maňáskovi z Agrofertu Prostějov těsně prohrál. Obsadil tak z celkového počtu 28 hráčů pěkné 5. místo.