Jednotlivci

Děvčata úspěšná

Jednotlivci | úterý 8. března 2011, 20:30

Celkem 4 cenné kovy si přivezly z víkendových turnajů Veronika Časarová a Gabriela Dipoldová.

Veronika Časarová ( vpravo ) se svojí finálovou soupeřkouVeronika Časarová potvrdila na turnaji mladších žákyň Tecnifibre Cup v Kolíně formu posledních týdnů a celý turnaj vyhrála. I. kolo měla volné. Ve II. kole porazila hráčku místního LTC Kolín Kartanovou 6:1 a 6:0. V semifinále nedala šanci Kostinkové z LTC Poděbrady, kterou porazila 6:0, 6:4. Ve svém dalším finále pak nezaváhala a Novákovou z TSM Sokol Vysočany porazila přesvědčivě 6:1 a 6:4. Celý turnaj tak suveréně vyhrála.
Druhý úspěch přidala Veronika ve čtyřhře, kde se probojovala s Novákovou rovněž do finále turnaje a získala 2. místo. K dosaženým výkonům gratulujeme!

Dařilo se také Gabriele Dipoldové, která si na turnaji mladších žákyň Linhart Cup v Poděbradech vedla také velmi dobře. Po I. volném kole porazila ve II. kole Pokornou ( Start Liberec ) 6:0 a 6:1. Ve III. kole porazila ve 3 setech Tichou ( Start Liberec ) 5:7, 6:2 a 1:0. V semifinále pak Gabriela podlehla Průchové ( LTC Nový Bydžov ) 0:6 a 1:6. Gabriela tak obsadila na turnaji 3. místo.
Gabriele se dařilo také ve čtyřhře kde přidala s Procházkovou ( Sportovní centrum Linhart ) další 3. místo. K dosaženým výkonům rovněž gratulujeme!

Turnaje Linhart Cup v Poděbradech, v kategorii mladších žáků, se zúčastnil také Jakub Bartoň. Ten nepřešel v souboji s Brettem z TK Mimoň přes první kolo.