Jednotlivci

Výsledky našich hráčů za posledních 14 dní

Jednotlivci | úterý 19. července 2011, 07:21

Poslední červnový víkend skončily soutěže družstev a začaly turnaje jednotlivců. Těch se zúčastnili v posledních dvou týdnech i hráči našeho oddílu a zaznamenali i pěkné úspěchy.

Veronika Časarová - 1. místo v TábořeAneta Štolfová se zúčastnila 16.7. tradičně pěkného turnaje minitenisu na Seči. Ze silné základní skupiny se jí i přes dobrý výkon nepodařilo postoupit a tak si zahrála tzv. malé finále (finále útěchy), které vyhrála a umístila se na celkovém 9. místě.

10.7. se konal v Třebíči turnaj babytenisu, kde měl náš oddíl velmi silné obsazení. Zúčastnili se ho hned 3 hráči našeho oddílu - Aneta Štolfová, Aleš Bouchner a Karolína Tajovská. Aneta Štolfová se umístila na celkovém 17. místě, Karolína Tajovská na celkovém 15.-16. místě a nejlépe se vedlo Aleši Bouchnerovi, který vybojoval konečné 12. místo.

16.7. se Aleš Bouchner zúčastnil dalšího turnaje babytenisu, tentokrát ve Svitavách, kde se umístil na celkovém pěkném 6. místě z 12 účastníků turnaje.

Karolína Tajovská si 17.7. na turnaji babytenisu v Seči vedla také dobře, postoupila ze základní do finálové skupiny a vybojovala celkové 5. místo ze 14 účastnic turnaje.

V kategorii mladších žákyň se již tradičně vedlo velmi dobře Veronice Časarové, která vyhrála 5.7. další turnaj a tentokrát to bylo v Táboře. Veronika neměla během celého turnaje vážnější problémy a k 1. místu v kategorii jednotlivců přidala i 1. místo ve čtyřhře, kterou sehrála spolu s Bacíkou z Tenis Tábor. Gratulujeme!
9.7. sehrála Veronika turnaj kategorie B v Sezimově Ústí, kde uhrála čtvrtfinále. O postup do semifinále podlehla Kučerové z TK SK Zlín 3:6, 1:6.

Gabriela Dipoldová získala na turnaji mladších žákyň v Hradci Králové 3. místo, když v semifinále podlehla Lamiové 4:6, 2:6. Ve 4-hře byla ještě úspěšnější a spolu s Benešovou z TK Sparta Praha získala 1. místo v turnaji. Gratulujeme!

Jakub Bartoň vybojoval 9.7. na turnaji mladšího žactva v Hlinsku 1. místo ve čtyřhře, kterou sehrál společně s Brücknerem z TK AGROFERT  Prostějov. Gratulujeme!
14.7. se Jakub zúčastnil turnaje mladšího žactva v Praze, kde se mu nepodařilo přejít přes 1. kolo.
 

 V další věkové kategorii - starších žácích se 9.7. zúčastnil Josef Vaňkát turnaje v Kolíně, kde se probojoval do čtvrtfinále turnaje, kde podlehl celkovému vítězi turnaje Přívorovi za Slavoje Žiželice n. C. Ve 4-hře se podařilo Josefovi získat spolu s Dvořákem z místního oddílu 3. místo. Gratulujeme!
16.7. se Josef zúčastnil dalšího turnaje, tentokrát v Hlinsku. Zde si zopakoval výsledek z Kolína a došel rovněž do čtvrtfinále turnaje, kde zápas skrečoval.
Turnaje v Kolíně se zúčastnil z našeho oddílu i Matěj Coufal, který podlehl ve II. kole Pumprlovi ze Sokolu Zábřeh.
 

Turnaje dorostu v Humpolci se 8.7. zúčastnily všechny tři sestry Dipoldovy a nepodařilo se jim tontokrát přejít přes I. kolo.