Jednotlivci

Oblastní přebory

Jednotlivci | pondělí 23. května 2011, 20:01

O proběhlém víkendu se konaly Východočeské oblastní přebory. Za náš oddíl se ho zůčastnili Adam Křepinský v kategorii minitenis, Gabriela Dipoldová a Jakub Bartoň v kategorii mladší žactvo. Veronika Časarová se z důvodu nemoci Východočeského oblastního přeboru nezúčastnila.

Adamovi Křepinskému se na Východočeském oblastním přeboru ve Vysokém Mýtě příliš nedařilo. Z celkových 7 zápasů 4 prohrál a 3 vyhrál. V konečném pořadí se umístil na 11. místě z celkového počtu 17 hráčů. 

Východočeský oblastní přebor mladšího žactva se konal v Pardubicích. Gabriela Dipoldová podlehla v I. kole Lamiové ( TJ Lázně Bělohrad ) 2x 1:6.  Ve čtyřhře se jí dařilo lépe. Tu sehrála se Švadlenkovou ( LTC Pardubice ) a v I. kole porazila děvčeta pár Mikulová ( TC Jičín ), Francová ( TK Ústí n. Orlicí ) 6:1, 6:2. Ve II. kole podlehla děvčata páru Jakoubková ( Lokomotiva Trutnov ), Lamiová 3:6, 4:6.

Jakub Bartoň podehl v I. kole Krejčířovi ( TK Tenis-centrum H.K. ) 1:6, 0:6. Ve čtyřhře spolu s Hrdinou ( SK Třebechovice p. Orebem ) podlehli v I. kole páru Boštík ( TCV Pardubice ), Kunitsyn ( TK Tenis-centrum H.K. ) 2:6, 3:6.