Aktuality

Výsledky našich družstev z proběhlého víkendu

Aktuality | neděle 3. června 2012, 22:14

Baby BV neděli 3.6. se na našich kurtech odehrál závěrečný turnaj minitenisu skupiny Pardubicko C. Mini A se utkal 2x s LTC Pardubice. V obou zápasech vyhrálo naše družstvo, ale souboje byly více než vyrovnané. V prvním zápase byl konečný stav po 8 dvouhrách 4:4. Zápas ve prospěch našeho družstva nakonec rozhodl poměr setů, na které jsme vyhráli 10:9. Ve druhém zápase naše družstvo vyhrálo 5:3. Velmi dobrý výkon podal Luboš Laštovička, který jako jediný přehrál v napínavém zápase Koblížkovou ve třech setech. Družstvo Mini A tak vyhrálo bez jediné prohry svoji skupinu Pardubicko C a postoupilo do krajského semifinále této soutěže. To se bude hrát 16.6.
Družstvo Mini B se utkalo 2x s TCV Pardubice a po dobrém výkonu podlehlo 2x 3:5. Těžkou roli měl Lukáš Mühlfait na pozici jedničky. Svého soupeře Ševečka potrápil a i přes to, že se mu podařilo se soupeřem uhrát set 9:10, vyhrát se mu nepodařilo. Svoje vítězství mohli v dalších zápasech slavit Katka Váchová, Petr Pullmann, Anna Mokrá i Jessica Adamcová.
 

V sobotu odehrála svoje poslední zápasy družstva Baby. Husarský kousek se povedl družstvu Baby C. Tomu se podařilo poměrně nečekaně postoupit ze skupiny Pardubicko F. V přímém souboji s TCV Pardubice o 2. postupové místo skončil zápas 3:3 a o vítězi rozhodl až počet gamů. Ten byl 27:26 ve prospěch našeho týmu. Postup je o to cenější, že polovinu družstva tvoří minitenisté, kteří hrají úspěšně ještě svoje soutěže minitenisu. Uznání však zasluhují všichni hráči, kteří si v tomto družstvu zahráli.
Baby B s přehledem zvítězil ve skupině Pardubicko E ve Světlé nad Sázovou 6:0 a obsadil 1. místo ve skupině. Družstvo tak postoupilo bez jediné porážky do kajského čtvrtfinále, které se hraje 16.6. To se ponese zcela v brodské režii, neboť zde se utká Baby B s druhým postupujícím ze skupiny F a to je právě družstvo Baby C.
Baby A si zahrálo s LTC Pardubice B a prohrálo 2:4. O 2 body našeho týmu se zasloužila Helenka Grubauerová. Ta porazila ve svém zápase Starého 6:1 a spolu s Pfefferovou vyhrála děvčata svoji čtyřhru nad Karlem se Starým 6:1.

Záchranou krajského přeboru splnili mladší žáci již svůj cíl a proto mohou ke svým zápasům nastupovat poměrně bez starostí. Zápas proti TK Ledeč nad Sázavou mu však nevyšel a prohrál vysoko 0:9.

To samé potkalo družstvo staršího žactva, které doma podlehlo aspirantovi na postup TO SK Žamberk. Všichni naši hráči podlehli ve dvou setech a nikdo z nich nedokázal svému soupeři výrazně vzdorovat. Starší žáci podlehli 0:9.

Družstvo dorostu sehrálo doma svůj poslední zápas s Energetik Chvaletice. Už po prvních čtyřech dvouhrách byl stav ve prospěch našeho družstva 4:0. Další dva vítězné body přidali Josef Vaňkát s Jakubem Dvořákem, kteří vyhráli jasně 2x 6:0 a setry Dipoldovy Kateřina  a Gabriela. Ty zvítězily 6:0, 6:1. Celkově tak naše družstvo dorostu zvítězilo 6:3.
 

prazdniny