Aktuality

Přehled výsledků našich družstev

Aktuality | pondělí 28. května 2012, 14:16

Mini A sehrálo v neděli odpoledne svoje předposlední zápasy ve skupině C na TK Pernštýn 1897 Pardubice. První utkání sehrálo proti TCV Pardubice a vyhrálo 8:0. Ve druhém zápase se utkalo s domácím družstvem a vyhrálo 6:2. Vítězství však nebylo tak jednoznačné jak by se na první pohled zdálo.Tři zápasy ve kterých naši malí tenisté zvítězili se hrály na 3 sety. Svoji roli náhradníka splnil Lukáš Mühlfait z družstva Mini B, který A vypomohl. Ze 3 zápasů 2 vyhrál. Družstvo Mini B mělo volno.

Baby B se utkalo v domácím sobotním zápase s TK Pernštýn 1897 Pardubice B a utkání se proměnilo v jednoznačnou záležitost pro domácí. Po dvouhrách bylo utkání rozhodnuté a kapitán družstva si mohl dovolit ve čtyřhrách prostřídat hráče. I ty však naši babytenisté zvládli a zápas tedy vyhráli 6:0.
Baby A hrálo na TCV Pardubice. S aspirantem na postup ze základní skupiny však prohrálo 0:6, když v celém zápase uhrálo pouze 3 gamy.
Baby C mělo volno.

Mladší žáci zvládli další svůj zápas a trochu překvapivě porazili TC Chrudim 6:3. Nejnapínavější zápas nabídl souboj "jedniček", ve kterém otočil Martin Horáček zápas a ve 3 setech porazil Zemánka 3:6, 7:6 a 6:2. Mladší žáci se tak usadili v poklidném středu Pardubického přeboru.

Komu se však nedaří je družstvo starších žáků. To prohrálo již čtvrtý zápas v řadě a spolu s Ústím nad Orlicí se tyto dva celky  krčí na posledním místě Pardubického přeboru. Tentokrát prohálo družstvo starších žáků na Tesle Pardubice A 0:9.

Dorost si naopak poradil s TK Hlinsko a vyhrál 9:0. Jediný třísetový zápas sehrála Kateřina Dipoldová. Ta porazila Polanskou 5:7, 6:4 a 6:2. Ostatní zápasy se staly jednoznačnou záležitostí našich hráčů.
 

prazdniny