Aktuality

Program našich družstev pro nadcházející víkend

Aktuality | středa 30. května 2012, 17:30

Nadcházející víkend na našich kurtech bude plný tenisu. V sobotu od 9 hod. poměří družstvo starších žáků svoje síly s TO SK Žamberk. Jestli chtějí starší žáci ještě pomýšlet na záchranu v Pardubickém přeboru tak by měli bodovat. Proti aktuálně druhému týmu Pardubického přeboru to však bude těžké. Družstvo TO SK Žamberk doposud v přeboru ještě neprohrálo.

Od 14:30 hod. potom nastoupí družstvo Baby C ke svému poslednímu zápasu ve skupině Pardubicko F. Hrát bude proti družstvu TCV Pardubice. Vítěz obsadí 2. místo ve skupině a postoupí do čtvrtfinále krajského přeboru.
Baby B zajíždí do nedaleké Světlé nad Sázavou a na půdě posledního TK SB Světlá n. Sázavou by mělo potvrdit 1. místo ve skupině. Zápas začíná ve 14:30 hod.
Baby A si zahraje od 14:30 hod. na LTC Pardubice B.

3.6. v neděli sehraje družstvo dorostu rovněž svůj poslední zápas v této sezóně. V Pardubické soutěži B nastoupí dorost proti Energetik Chvaletice. Proti poslednímu družstvu skupiny můžou naši dorostenci potvrdit konečnou 2. příčku v soutěži.

Odpoledne od 14:30 hod. je náš oddíl pořadatelem turnaje minitenisu. Jedná se o poslední mistrovské zápasy ve skupině Pardubicko C. Mini A se utká 2x s LTC Pardubice a Mini B 2x s TCV Pardubice. 
 

prazdniny