Jednotlivci

Veronika Časarová 3x ve finále

Jednotlivci | neděle 31. července 2011, 21:40

Uplynulý týden měli napilno mladší žáci. Turnajů se zúčastnili Veronika Časarová, Jakub Bartoň a Jakub Švec.

Veronika Časarová si zahrála na turnaji kat. B, pořádaný Lokomotivou Trutnov. V jednotlivcích se dostala do II. kola, kde svedla krásný zápas s Pulchartovou (TK Neridé), jenž absolvovala nedávno měsíční tenisový kemp v USA, a nakonec podlehla 7:6, 4:6, 3:6.
Ve čtyřhře dosáhla Veronika výborného úspěchu, když se právě spolu s Pulchartovou probojovaly do finále, kde nakonec podlehly vítěznému páru Kynčlová (TK Pelhřimov), Bendlová (TK Neridé). Veronika tak uhrála na turnaji kat. B 2. místo ve čtyřhře.
Dalšího turnaje se zúčastnila Veronika na nedalekém ČLTK Jihlava. V I. kole porazila Habermannovou (Mir.Bendlová-Tenisová škola) 6:0, 6:0. Ve II. kole to byla Fialová z Ledče nad Sázavou, kterou porazila Veronika 6:2, 6:0. V semifinále si poradila s Novákovou z TK Moravská Slavia Brno 6:0 a 6:3. Ve finále turnaje pak podlehla Slušné z TK Znojmo 6:1, 3:6 a 4:6.
Ve čtyřhře dosáhla Veronika na svoje třetí finále v jednom týdnu a spolu s Neumannovou (HTK Třebíč) celý turnaj vyhrála. Ve finále porazila děvčata Kluchovou s Hynkovou 6:1, 6:4. Z Jihlavy si tak Veronika odvezla 2. a 1. místo! Gratulujeme k výsledkům dosažených na obou turnajích! 
 

Jakub Švec se zúčastnil rovněž turnaje na ČLTK Jihlava, ve II. kole podlehl Blažkovi ze Spartaku Jihlava 2:6, 2:6. Dalším brodským zástupcem byl Jakub Bartoň, který podlehl v I. kole Vargovi, rovněž ze Spartaku Jihlava.