Aktuality

Turnaj staršího žactva ovládli bratři Mojžíšové

Aktuality | čtvrtek 6. prosince 2018, 03:52

První prosincový víkend se konal v našem oddíle první z celé řady mládežnických turnajů - turnaj staršího žactva LA CUP 2018. Kategorii chlapců ovládli bratři Mojžíšové z SKT Planá nad Lužnicí, kteří se potkali ve finále. Kategorii dívek ovládla Alena Kovačková z TK Sparta Praha.

Turnaje chlapců se zúčastnilo celkem 17 hráčů. Domácí oddíl bohužel neměl v tomto turnaji žádné zastoupení. Nejlépe se dařilo v turnaji bratrům Mojžíšovým - Patrikovi a Dominikovi. Ti se potkali jako první dva nasazení hráči turnaje ve finále. To vyšlo lépe Dominikovi, který přehrál Patrika 2x 6:1.
Finále čtyřhry se stalo kořistí pro pár Jakub Jelínek (HTK Třebíč), Nikolas Kříž (Tenis klub Jindřichův Hradec z.s.). Ti ve finále zvítězili nad bratry Mojžíšovými 7:5, 6:4. Kompletní výsledky turnaje zde.

Turnaj děvčat měl rovněž účast v podobě 17 hráček. Do tohoto turnaje zasáhla i naše oddílová hráčka - Katka Váchová. Ta porazila v I. kole Alžbětu Pávkovou (HTK Třebíč) 6:1, 6:3. Ve II. kole pak Katka podlehla pozdější finalistce turnaje Nikole Raušové ze ŽLTC Brno 1:6, 2:6. Vítězkou turnaje se stala Alena Kovačková z TK Sparta Praha. Ta ve finále porazila Nikolu Raušovou 6:4, 6:3.
Turnaj čtyřhry vyhrála dvojice Alena Kovačková, Karolína Koubová (TO Sokol Nehvizdy). Ve finále porazila děvčata pár Nikola Raušová, Terezie Drášilová (TK Pernštýn 1897 Pardubice)  6:3, 6:2.Kompletní výsledky turnaje zde.

prazdniny