Aktuality

REBEL CUP OPEN 2018 zná své vítěze

Aktuality | čtvrtek 29. listopadu 2018, 00:23

24.-26.11. se uskutečnil v našem oddíle celostátní turnaj žen a mužů. V novodobé historii oddílu se jednalo o teprve druhý turnaj v kategorii dospělých. Mezi muži bral vítězství Oliver Chmelík z LTC Hodonín a mezi ženami se nejvíce dařilo Natálii Augustinové z TK PRECHEZA Přerov o.s.

Turnaje mužů se zúčastnilo celkem 12 hráčů. Domácí oddíl měl zastoupení v podobě dvou hráčů - Aleše Bouchnera a Vojty Křepinského. Aleš podlehl v I. kole Drábíkovi ze Sokola Chudčice po setech 6:2, 1:6, 0:1 (10). Vojta zvítězil v I. kole nad Jakubem Bartoněm 6:1 a 6:4. Ve II. kole podlehl Vítkovi z TK ČLTK Jihlava 2x 0:6. Vítězem turnaje se stal Oliver Chmelík z LTC Hodonín, který porazil ve finále nasazenou jednotku turnaje Petra Štastného z TK ČLTK Jilava 6:4,6:1.
Turnaj čtyřhry ovládla dvojice Oliver Chmelík, Lukáš Zpěvák (TK Precheza Přerov o.s.), která ve finále turrnaje zvítězila nad dvojicí Petr Štastný, Ondřej Vítek (TK ČLTK Jihlava) 6:3, 6:2. Aleš s Vojtou zvítězili v I. kole nad dvojicí Jakub Bartoň a Jakub Švec (oba TK Spartak Jihlava) 2x 6:0. V semifinále turnaje pak podlehli zástupci našeho oddílu borcům z ČLTK Jihlava - Štastnému s Vítkem - 2:6, 3:6. Kompletní výsledky turnaje zde.

Turnaj žen stejný počet hráček jako turnaj mužů. Domácí zastoupení zde neměl náš oddíl žádné. Vítězkou se stala první nasazená hráčka turnaje Natálie Augustová z Přerova. Ta v turnaji nezaznamenala větší potíže a ve finále zvítezila nad Izabelou Heinzovou z TK Milo Olomouc 7:5, 6:3. Turnaj čtyřhry vyhrála dvojice Martina Kuncková (ŽLTC Brno), Izabela Heinzová.Tato dvojice přehrála ve finále turnaje pár Simona Brožová (LTC Humpolec), Mabel Šterclová (Tenisový klub Tesla Brno) 2x 6:2. Kompletní výsledky turnaje zde.

prazdniny