Aktuality

Družstvo BABY na XIII. MČR družstev v Prostějově!

Aktuality | úterý 25. září 2018, 19:07

Družstvo babytenisu se zúčastnilo v polovině měsíce září XIII. MČR družstev v babytenisu v Prostějově. Účast na tomto mistrovství jim zaručovalo loňské 4. místo. Letos obsadili babytenisté dělené 5.-7. místo z 8 účastníků a i když není výsledek takový jako loni, je účast na MČR stále velkým úspěchem.

Družstvo TK Hlinsko - TJ Jiskra Havlíčkův BrodNa úvod sehráli babytenisté vyrovnanou partii s družstvem TK DEZA Valašské Meziříčí. Po velmi dramatickém průběhu utkání skončil tento výsledkem 3:3. V tenise remízy není a tak vítěze určil počet vyhraných gamů. V poměru 28:25 si tak připsala vítězství DEZA Valašské Meziříčí. V dalším zápase nastoupili babytenisté proti družstvu TK Škoda Plzeň z.s. V bojovném zápase podlehli babytenisté 2:4. Po prvním dnu bylo tedy jasné, že do bojů o medaile nezasáhneme. Na druhý den čekal  babytenisty zápas s družstvem TK Neridé. Zde si naše družstvo připsalo první výhru po výtězství 5:1. Ta také rozhodla o našem konečném umístění na 5.-7. místě na MČR družstev v babytenisu.
Účast na MČR v jakékoli věkové kategorii je vždy velkým úspěchem. Družstvo babytenistů zde na této akci rozhodně ostudu neudělalo. Je potřeba všem hráčům a kapitánovi družstva poděkovat za příkladnou reprezentaci našeho oddílu a popřát všem hráčům družstva TK Hlinsko - TJ Jiskra Havlíčkův Brod mnoho dalších podobných úspěchů ve vyšších věkových kategoriích. Na kompletní výsledky XIII. MČR družstev v babytenise se můžete podívat zde. Na fotogalerii zde.

prazdniny