Aktuality

Turnaj dorostu ovládli hráči Spartaku Jihlava

Aktuality | neděle 13. ledna 2019, 17:03

Ve dnech 5.-7.1. se konal v našem oddíle turnaj dorostu. Kategorii chlapců i dívek ovládli hráči Spartaku Jihlava. Mezi dorostenci se dařilo nejvíce Davidu Palánovi, mezi dorostenkami se radovala z vítězství Natálie Havlová.

Celkem 24 dorostenců se zúčastnilo turnaje REBUT CUP 2018. Domácí oddíl měl zastoupení v podobě dvou hráčů - Vojty Křepinského a Lukáše Bücknera. Vojta porazil v předkole Pavla Kremláčka z HTK Třebíč 6:1, 6:2. V I. kole pak Vojta podlehl Karlovi Podškubkovi z TK Spartak Jihlava 2:6, 4:6. Lukáš se jako nasazená dvojka turnaje probojoval postupně do finále turnaje. Zde podlehl Davidovi Palánovi z TK Spartak Jihlava 2x 4:6. Lukášovi gratulujeme k 2. místu v turnaji!
Turnaj čtyřhry se stal kořistí domácích hráčů. Lukáš s Vojtou se po dvou výhrách probojovali do finále turnaje. V něm se utkali o prvenství v turnaji s dvojicí David Palán, Ondřej Komrska (TC Brno). Po výhře 7:5, 6:0 se mohli Lukáš s Vojtou radovat z vítězství v turnaji čtyřhry. GratulujemeLukášovi a Vojtovi k 1. místu v turnaji čtyřhry! Kompletní výsledky turnaje zde.

Mezi dorostenkami neměl náš oddíl bohužel zastoupení žádné. Turnaje se zúčastnilo celkem 13 hráček. Vítězkou se stala nenasazená Natálie Havlová z TK Spartak Jihlava. Ta se bez větších problémů probojovala do finále turnaje. V něm svedla pěkný zápas, který rozhodl až třetí set. Kláru Podškubkovou (TK Spartak Jihlava) porazila Natálie Havlová 4:6, 6:2, 1:0 (6).
Turnaj čtyřhry ovládla dvojice Natálie Havlová, Klára Podškubková. Tento pár porazil ve finále turnaje pár Adriana Svobodová (TK Pelhřimov), Michaela Zobačová (TK Spartak Jihlava) 6:1, 6:3. Kompletní výsledky zde.

prazdniny