Aktuality

Adam Svoboda vyhrál domácí turnaj mladšího žactva

Aktuality | čtvrtek 10. ledna 2019, 01:53

Ve dnech 8.-10.12. 2018 se uskutečnil v našem oddíle turnaj mladšího žactva Metropolitní Cup 2018. Turnaji chlapců dominovala domácí dvojice hráčů - Erik Šrámek a Adam Svoboda. Kategorii dívek vyhrála Nela Míšková z TJ Žďár nad Sázavou.

Turnaje chlapců se zúčastnilo celkem 18 hráčů. Z domácího oddílu to byli hned 2 borci - Erik Šrámek a Adam Svoboda. Erik porazil v I. kole Vojtěcha Čekala z TK Pelhřimov 2x 6:1. Tím se probojoval do čtvrtfinále turnaje, ve kterém zvítězil nad Adamem Mokrým z LTC Humpolec 2x 6:0. Tím se probojoval Erik do semifinále turnaje. Zde se utkal se svým oddílovým spoluhráčem Adamem Svobodou. Po vyrovnaném zápase podlehl Erik Adamovi 2x 5:7. Erik tak vybojoval na turnaji 3. místo. Gratulujeme!
Adam Svoboda přešel jako první nasazený hráč právě přes Erika do finále turnaje. O vítězství v turnaji se utkal s Rayenem Zeraiem z TC Brno. O vítězi rozhodla až zkrácená hra, která se hrála místo 3. setu. Po vítězství 2:6, 6:3 a 1:0 (1) se mohl Adam radovat z poháru pro vítěze turnaje. Gratulujeme k prvenství v turnaji!
Turnaj čtyřhry se stal rovněž záležitostí domácích hráčů. Erik spolu s Adamem si spolu zahráli čtyřhru a turnaj vyhráli. Ve finále zvítězili nad párem Darek Kilian (TC-MJ TENIS Líšeň), Rayen Zerai 4:6, 6:2, 1:0 (8). Gratulujeme k vítězství v turnaji čtyřhry! Kompletní výsledky turnaje zde.

Turnaj dívek si zahrálo 13 hráček. Zde měl náš oddíl zástupkyni ve Venese Haviárové. Vanesa si v I. kole poradila s Eliškou Nápravníkovou z TK Pelhřimov, nad kterou zvítězila 2x 6:3. Ve II. kole potkala Vanesa druhou nasazenou hráčku turnaje Terezu Růžičkovou z TK AGROFERT Prostějov. Té podlehla Vanesa 2:6, 0:6. Turnaj vyhrála Nela Míšková (TJ Žďár nad Sázavou), která ve finále porazila první nasazenou hráčku turnaje Sofii Malinu (TK Spartak Jihlava) 6:2, 1:6, 1:0 (8).
Turnaj čtyřhry vyhrál pár Sofie Mallinu, Denisa Dubová (TK Pelhřimov). Tento pár porazil ve finále první nasazený pár Nela Míšková, Tereza Růžičková 7:5, 6:4.Kompletní výsledky turnaje zde.

prazdniny