Starší žáci

Starší žáci doma nezaváhali

Starší žáci | sobota 28. května 2011, 21:44

Starší žáci přivítali v dnešním domácím zápase družstvo TO TJ Tesla Pardubice B a vyhráli přesvědčivě 7:2.

Matěj Coufal  vyhrál první utkání nad Šlégrem 2:0 na sety. O první však bojoval a vyhrál ho těsně 7:5, druhý už vyhrál hladce 6:1. Jakub Dvořák si zahrál proti Hájkovi, první set prohrál 4:6 a druhý set se mu nevydařil a prohrál ho 1:6. Další dvouhru prohrála Jana Dipoldová s Pospíšilovou 0:2 po setech 3:6, 3:6. Jiskra tak prohrávala po prvních třech dvouhrách 1:2. To však bylo ze strany Tesly vše. Veronika Časarová si poradila s Betákovou, kterou porazila v prvním setu 7:5 a ve druhém 6:3. Další dvouhry již naši chlapci zvládli, Lukáš Brückner vyhrál 2:0 a Michal Svoboda vyhrál rovněž 2:0. Po šesti dvouhrách tak vedlo naše družstvo 4:2.

Ve čtyřhrách přidalo naše družstvo další tři body. Coufal se Svobodou vyhráli nad Bartůňkem s Komersem 2:0. Dvořák s Brücknerem zdolali pár Šlégr, Hájek 2:0 po setech 7:5 a 6:2. Jediné třísetové utkání se odehrálo v dívčí čtyřhře. Jana Dipoldová spolu s Veronikou Časarovou vyhrály první set nad Pospíšilovou, Betákovou 6:1, ve druhém se jim tolik nedařilo a prohrály ho 4:6. Třetí set pak vyhrála naše děvčata 6:0!

Starší žáci tak zatím nepoznali v Pardubickém krajském přeboru hořkost porážky a vyhráli i svoje čtvrté utkání nad TO TJ Tesla Pardubice B 7:2.