Aktuality

REBUT CUP 2018 zná své vítěze. Aneta Štolfová vyhrála turnaj čtyřhry.

Aktuality | úterý 27. února 2018, 20:55

O právě proběhlém víkendu se v našem oddíle uskutečnil celostátní turnaj dorostu. Turnaj chlapců vyhrál Ondřej Válek z HTK Třebíč a turnaj dívek vyhrála Nicole Viktoria Hrbková ze ŽLTC Brno.

Vítězem turnaje v kategorii dorostenců se stal Ondřej Válek z HTK Třebíč. Ten neztratil v turnaji ani set a ve finále turnaje přehrál domácího Lukáše Brücknera 6:0, 6:1. V turnaji startovali celkem 3 domácí hráči. Nejlépe se vedlo výše jmenovanému Lukášovi Brücknerovi, který se umístil v turnaji na 2. místě. Vojtěch Křepinský zvítězil v I. kole na Jakubem Bartoněm (TK Spartak Jihlava) 6:0, 6:2. Ve II. kole pak Vojta podlehl Lukášovi Brücknerovi 1:6 a 2:6. Aleš Bouchner si poradil v I. kole s Lehejčkem (TK Pelhřimov), kterého porazil 2x 6:2. Ve II. kole podlehl Aleš po boji Podškubkovi (TK Spartak Jihlava) 6:7, 4:6.

V turnaji čtyřhry se dařilo nejvíce páru Válek, Postupa (VSK VŠB-TU Ostrava). Ten porazil ve finálovém zápase pár Podškubka, Brückner 6:0, 6:3. Lukášovi gratulujeme k zisku 2. místa v turnaji jednotlivců i v turnaji čtyřhry! Výsledky turnaje zde.

V turnaji dorostenek nastoupily rovněž 3 hráčky domácího oddílu. Aneta Štolfová, Karolína Tajovská a Helena Grubauerová. Aneta podlehla v I. kole po velkém boji Adrianě Svobodové (TK Pelhřimov) 6:7, 7:5 a 0:1. Karolína Tajovská postoupila do II. kola přímo, když soupeřka pro I. kolo se nedostavila. Ve II. kole podlehla Karolína vítězce turnaje Hrbkové 1:6, 1:6. Helena Grubauerová porazila v I. kole Koukalovou (TK Pelhřimov) 6:2, 6:4. Ve II. kole podlehla Helena Hejdové (TK Spartak Jihlava) 3:6, 5:7. 

Turnaj čtyřhry vyhrála dvojice děvčat Nela Dufková (TK Hlinsko), Aneta Štolfová. Děvčata porazila ve finále turnaje pár Karolína Tajovská, Helena Grubauerová 7:5, 6:3. Anetě gratulujeme k vítězství v turnaji čtyřhry, Karolíně a Heleně pak ke 2. místu v turnaji čtyřhry! Výsledky turnaje zde.

prazdniny