Aktuality

LA CUP - turnaj mladších žákyň kat. B

Aktuality | středa 14. února 2018, 17:43

V termínu 10.-13.2. se uskutečnil v našem oddíle nejprestižnější turnaj právě probíhající halové sezóny. Turnaj mladších žákyň kategorie B - LA CUP 2018, na který se sjela širší republiková špička. Velmi dobře si na něm vedla naše hráčka Jessica Adamcová.

Finalistky turnaje - Natálie Syrová, Magdaléna SmékalováTurnaje se zúčastnilo celkem 29 hráček. Vítězkou turnaje se stala suverénní Magdaléna Smékalová z TK Hlinsko, která neztratila v celém turnaji ani jeden set. Ve finále přehrála Natálii Syrovou z I. ČLTK 2x 6:2.
Jessica Adamcová porazila v I. kole Nelu Míškovou (TJ Žďár nad Sázavou) 2x 6:0, ve II. kole zvítězila Jessica nad Terezou Růžičkovou (TK AROFERT Postějov) 6:2, 6:0. Ve čtvrtfinále turnaje pak Jessica podlehla pozdější vítězce turnaje Magdáleně Smékalové 2:6, 1:6.
Spolu s Magdalénou Smékalovou sehrála Jessica turnaj čtyřhry. V něm se děvčata probojovala do finále turnaje, kde prohrála až v supertiebreaku. Páru Samsonová, Kovačková (obě TK Sparta Praha) podlehla děvčata 6:1, 4:6 a 0:1 (8). Jessice gratulujeme k dosaženým výsledkům! Na kompletní výsledky turnaje se můžete podívat zde.

prazdniny