Aktuality

Lukáš Brückner se stal halovým vícemistrem!

Aktuality | úterý 13. února 2018, 04:00

Halovým vícemistrem východočeské oblasti v dorostu se stal Lukáš Brückner, který podlehl v Hradci Králové až ve finále turnaje. Přinášíme výsledky ostatních našich hráčů.

David Brückner potvrdil svojí skvělou formu na LTC Modřany, kde o víkendu 3.-4.2. turnaj mladšího žactva vyhrál. Ve finále porazil Krejčího (I. ČLTK Praha) 6:4, 6:3.

Adam Svoboda se spolu se Šrámkem (Chotěbořské strojírnyChotěboř) umístli na 2.místě v turnaji mladšího žactva ve Spotovním centru Linhart v Poděbradech. Ve finále podlehli páru Mlynár, Brázda ( oba Tenisová škola Lucie Hradecké z.s.) 3:6, 4:6.

Jessica Adamcová se zúčastnila 3.-4.2. turnaje starších žákyň na LTC Humpolec. V I. kole porazila Dvořákovou (LTC Humpolec) 2x 6:0 a v II. kole podlehla Sářě Brabcové (Chotěbořské strojírny Chotěboř) 0:6, 2:6. V turnaji čtyřhry obsadila Jessica 2. místo. Ve finále podlehla spolu se Svobodovou(TK Pelhřimov) páru Havlová (TK Spartak Jihlava), Štolfová (TJ Jiskra Havlíčkův Brod) 0:6,2:6.

Adam Křepinský uhrál na turnaji staršího žactva v Mladé Boleslavi jedno kolo. V I. kole porazil Dragouna (TK Mnichovo Hradiště) 6:0, 6:2, ve II. kole pak podlehl Voleskému (SK HAMR,z.s.) 2x 0:6.

Luboš Laštovička dokráčel na na turnaji staršího žactva na Tempu Praha do čtvrtfinále turnaje, kde po dvou výhrách v I. a II. kole, podlehl ve čtvrtfinále turnaje Sýkorovi (SPORT EDEN Beroun) 4:6, 2:6. 

Aneta Štolfová podlehla v I. kole na turnaji starších žákyň na LTC Humpolec Grünové (HTK Třebíč) 2:6, 6:3, 0:1 (4). Turnaj čtyřhry pak spolu s Havlovou vyhrála.Ve finále zvítězil pár Štolfová, Havlová nad párem Adamcová, Svobodová 6:0, 6:2.

Velmi pěkného úspěchu dosáhl Lukáš Brückner, který obsadil na Halovém oblastním přeboru v Hradci Králové 2. místo a stal se tak halovým vícemistrem východočeské oblasti v kategorii dorost. Ve finále podlehl po třísetovém zápase Jirákovi (TO TJ Tesla Pardubice) 6:3, 4:6 a 3:6.

Všem hráčům gratulujeme k dosaženým výslekdkům!

prazdniny