Aktuality

Jessica Adamcová a Adam Svoboda vítězi Meziokresního přeboru

Aktuality | pondělí 2. dubna 2018, 16:57

O předvelikonočním víkendu se stal náš oddíl pořadatelem posledního halového turnaje této zimní sezóny. Meziokresní přebor mladšího žactva pro okresy Havlíčkův Brod a Žďár nad Sázavou se stal záležitostí hráčů domácího oddílu.

vítězové Meziokresního přeboru - Adam Svoboda, Jessica AdamcováTurnaje chlapců se zúčastnilo celkem 9 hráčů. Domácí oddíl měl zastoupení v počtu 3 hráčů - Pavla Suchánka, Eliáše Poustky a Adama Svobody. Nejvíce se dařilo domácímu Adamovi Svobodovi, který si jako druhý nasazený hráč turnaje vybojoval finálovou účast. Ve finále Adam přehrál Filipa Piechulu ze Žďáru nad Sázavou 6:1, 6:2. Pavel Suchánek porazil v I. kole Vodáka (TK Bystřice n. Pernštejnem) 6:3, 6:0. Ve II. kole pak nestačil Pavel na prvního nasazeného hráče turnaje Piechulu, kterému podlehl 0:6,2:6. Eliáš Poustka skrečoval v I. kole zápas Adamovi Svobodovi.
Turnaj čtyřhry vyhrála dvojice Adam Svoboda, Filip Piechula, která ve finále přehrála dvojici Erik Šrámek (Chotěbořské strojírny Chotěboř), Pavel Suchánek 6:0, 7:5.
Na kompletní výsledky turnaje chlapců se můžete podívat zde.

Turnaje dívek se zúčastnilo celkem 10 hráček. Rovněž v této kategorii měl domácí oddíl trojnásobné zastoupení - Agátu Peškovou, Katku Váchovou a Jessicu Adamcovou. Jessica ztratila v celém turnaji pouhé 3 gamy a ve finále zvítězila nad Nelou Míškovou ze Žďáru nad Sázavou 6:2, 6:0. Katka Váchová se probojovala do semifinále turnaje, když ve II. kole porazila Kateřinu Kulhánkovou z TJ Žďár nad Sázavou 6:2, 6:3. V semifinále turnaje pak Katka podlehla Nele Míškové 3:6, 1:6. Agáta Pešková podlehla v I. kole Anně Maškové po boji 4:6, 5:7.
Turnaj čtyřhry vyhrál pár ve složení Jessica Adamcová, Nela Míšková. Děvčata přehrála ve finálovém zápase pár Katka Váchová, Andrea Rezková (TJ Sklo Bohemia Světlá nad Sázavou) 6:2, 7:5.
Na kompletní výsledky turnaje děvčat se můžete podívat zde.

Gratujeme všem domácím hráčům, kteří se umístili tzv. ¨na bedně¨ a rovněž děkujeme i všem ostaním domácím hráčům za reprezentaci našeho oddílu!

prazdniny