Aktuality

Mladši žáci vyhráli v Pardubicích a udrželi ligu

Aktuality | úterý 28. června 2016, 16:15

K důležitému zápasu zajíždělo v neděli družstvo mladšího žactva A. V posledním zápase Junior Tour se utkalo s družstvem 1. Východočeská Tenisová Pardubice - TK Vých. sport. HK A. Pouze výhra zaručovala našemu družstvu ligovou příslušnost i pro příští rok. Naši mladší žáci zvítězili 5:4. Přinášíme i přehled ostatních zápasů družstev.

Mladší žáci AMladší žáci: Při neúčasti domácích hráček, měli naši hráči situaci ulehčenou. O vítězství se však tvrdě bojovalo a soupeř nedal body zadarmo. Čtvrtý bod přidal Vojta Němec, který vyhrál nad Teichmanem 6:1 a 6:4. Pátý bod znamenající vítězství doslova vydřel Josef Havlík, který v třísetové bitvě zdolal Radu 7:6, 3:6 a 7:5, když ve třetím setu prohrával již 2:4. Naštěstí pro naše družstvo, neboť ve všech zbývajících zápasech tahali naši hráči za kratší konec. Luboš Laštovička podlehl Záplatovi 0:6, 3:6. Jan Bauer prohrál s Krupičkou po boji 3:6, 5:7 a obdobně se nedařilo našim chlapcům ani ve čtyřhře. Luboš s Vojtou podlehli páru Záplata, Krupička 4:6, 2:6 a stejným vysledkem podlehli Josef s Adamem Křepinským páru Teichman, Rada.
Družstvo mladšího žactva tak obsadilo v tabulce konečné 5. místo z celkem 8 družstev. Na výsledky se můžete podívat zde.
Poslední zápas sehrálo také brodské 'béčko' mladších žáků. To se utkalo v domácím zápase s družstvem 1. Východočeská Tenisová Pardubice - TK Vých. sport. HK B a podlehlo 4:5. Na výsledky se můžete podívat zde.

Starší žáci: 8:1 zvítězilo družstvo staršího žactva nad družstvem TK Choceň A a osadilo v konečném účtování Pardubického přeboru výborné 2. místo. Na výsledky se můžete podívat zde.

Dorost: V posledním zápase Pardubické soutěže přivítali dorostenci v domácím prostředí družstvo Spartak Polička B. Naše družstvo zvítězilo 9:0 a obsadilo v tabulce pěkné 3. místo. Na výsledky se můžete podívat zde.

prazdniny