Aktuality

Družstvo dospělých vyhrálo i svůj druhý zápas

Aktuality | neděle 15. května 2016, 11:16

7.5. odehrálo naše družstvo dospělých další zápas Východočeské krajské soutěže. V Chlumci nad Cidlinou porazilo družstvo soupeře C 5:4. Přinášíme i výsledky ostatních našich družstev.

Po singlech byl stav v Chlumci nad Cidlinou 3:3. Lukáš Brückner si poradil se svým soupeřem a Pěkného porazil 2x 6:1. Další bod přidal Matěj Coufal, který vyhrál nad Hladíkem 6:0, 6:2. O třetí bod se postaral Jan Holoubek, jenž vyhrál nad Pavláskem 2x 6:1. Mirka Melounová se prala o vítězství a s Holanovou prohrála až po boji 4:6, 5:7. Pavlína Muhlfaitová podlehla rovněž po bojovném zápase Imramovské 2x 3:6. Michal Petráček podlehl v posledním zápase jednotlivců Šimečkovi 2x 1:6. O výsledku se mělo tedy rozhodnout ve čtyřhrách. V těch dominovala dvojice Filip a Lukáš Brücknerovi, kteří vyhráli nad párem Petrovický, Pavlásek 6:1, 6:2. Pátý bod znamenající výhru přidala dvojice Matěj Coufal, Jan Holoubek, která porazila pár Pekný, Hladík 6:1, 7:5. Ženský debl vyzněl lépe pro domácí hráčky. Mirka Melounová s Pavlínou Mühlfaitovou podlehly páru Holanová, Imramovská 2x 4:6. Družstvo dospělých tak drží ve své skupině C Východočeské krajské soutěže 3. místo.

Výsledky mládežnických družstev:

Dorost: V Pardubické krajské soutěži B se v domácím zápase dorostencům nezadařilo. TK Hlinsko podlehli 4:5 a po 2 odehraných zápasech je družstvo dorostenců po jedné výhře a jedné prohře momentálně na 4. příčce v 8-členné skupině.

Starší žactvo: Starší žáci A odehráli domácí zápas s družstvem TO TJ Svitavy, kterému podlehli 2:7. Proti družstvu s řadou vybornych hračů se dokázala prosadit pouze děvčata. Helena Grubauerova vyhrála nad Veiglovou 7:5, 7:6 a spolu s Karolinou Tajovskou porazila děvčata pár Veiglová, Smékalová 4:6, 6:3, 1:0. Starší žáci A jsou v tabulce na průběžném 3. místě.
Starší žaci B podlehli ve Světlé n. Sázavou místnímu družstvu vysoko 0:9.

Mladší žactvo: Mladší žáci A zajížděli ke svému zápasu Junior Tour do Hradce Králové. Družstvo TENIS-CENTRUM DTJ HK A naše družstvo v několika zápasech potrápilo, ale na víc to nestačilo. V Hradci Králové podlehli naši mladší žáci 1:8, když o jedinýbod se postaral Adam Křepinský,který porazil Palu 2x 6:1.
Mladší žáci B měli volno.

Baby: V domácím zápase Krajského přeboru vyhrálo v domácím zápase naše družstvo nad družstvem Tenisový klub Jan Ševěček 4:2.

Mini: Minitenisté odehráli o víkendu v Krajském přeboru dva vyrovnané zápasy s družstvy Tenisový klub Jan Ševeček a TK Pernštyn Pardubice. Oba zápasy skončily remízou 4:4. Jelikož se ale v tenise na remízy nehraje, tak v obou případech rozhodoval o vítězství počet vyhraných her. Ten vyzněl v obou případech lépe pro soupeře. 

prazdniny