Aktuality

Družstva: hrací víkend č. 4

Aktuality | neděle 28. května 2017, 02:57

V sobotu 27.5. bylo rozehráno dalši kolo soutěží družstev. Vysokou prohrou skončilo vystoupení našeho družstva dospělých, které odehrálo svuj mistrovský zápas ve Vysokém Mýtě. Dařilo se naopak oběma družstvům staršího žactva.

Mistrovskeho zapasu dospelych ve Vysokem Myte se zucastnilo pouze torzo týmu, kdyz vetsina hracu ze soupisky do Vysokeho Myta vůbec neodcestovala. Ve 4 hracich tak utrpelo nase druzstvo debakl 1:8. O jediný bod a cestny uspech naseho druzstva se postarala vekem dorostenka Patricie Bartóková, která prehrála Dunajovou 6:3, 6:1. Na podrobne statistiky ze zapasu se muzete podivat zde.

Starsi zaci A sehráli svuj mistrovsky zapas v Zamberku, kde se utkali s druzstvem starsich zaku B. Po dvouhrach vedlo nase druzstvo jiz 4:2, kdyz chlapci vyhrali vsechny svoje zapasy singlu. Po dalsich dvou bodech sahala i devcata, zvitezit se jim vsak i pres bojovnost nepodarilo. Ve ctyrhrach pak nase druzstvo vyhru potvrdilo, kdyz vyhralo vsechny 3 svoje ctyrhry a stanovili konecny vysledek na 7:2 ve prospech naseho druzstva. Na podrobne statistiky ze zapasu se muzete podivat zde
Starsi zaci B potvrdili dobrou formu a vyhráli v domacim zapase na Teslou Pardubice B stejnym vysledkem. Zde bylo o zapasu rozhodnuto jiz po dvouhrach, po kterych vedli nasi hraci jiz 5:1. Dalsi 2 body pridali nasi hraci ve ctyrhrách. Na podrobne statistiky ze zapasu se muzete podivat zde.

Baby A svedlo vyrovnaný zápas s družstvem LTC Pardubice B. V zápase, který skončil výsledkem 3:3 rozhodoval o výsledku součet vyhraných gamů. Poměrem 30:25 ho vyhrálo naše družstvo a v tabulce krajského přeboru drží výborné postupové 2. místo. Na statistiky zápasu se můžete podívat zde
Baby C absolvovalo svuj dalsi mistrovsky zapas v Zamberku. Vyhrali zde vysoko 6:0, kdyz neztratili v zapase ani gam. Na podrobne statistiky ze zapasu se muzete podivat zde.

Mladší žáci A odcestovali do Trutnova, podobně jako družstvo dospělých, také pouze se 4 hráči - a to pouze s chlapci. Ti měli těžký úkol, protože od začátku zápasu porohrávali 0:3. O první bod pro naše družstvo se postaral Luboš Laštovička, který hraje v posledních týdnech ve velké pohodě. Fialu porazil 6:4 a 6:1. Druhý bod vydřel Josef Havlík, který porazil v třísetovém zápase Sedláčka 4:6, 7:5 a 6:1. Slibně rozohraný zápas nedotáhl k výhře Adam Křepinský. Ten vedl v obou setech 4:3 a v zápase nakonec podlehl 2x 4:6. František Vašek podlehl Soumarovi 2x 3:6. Po třetím bodu sahala ve čtyřhře dvojice Laštovička, Havlík, která podlehla ve vyrovnaném zápase dvojici Fiala, Sedláček 7:6, 5:7 a 0:1. Adam Křepinský spolu s Františkem Vaškem podlehli ve své čtyřhře páru Zháněl, Soumar 2:6, 3:6. Domů si tak ml. žáci A odvezli prohru 2:7. Na podrobné statistiky ze zápasu se můžete podívat zde.
Mladší žáci B si vedou v Pardubickém přeboru nadále výborně. Tentokrát přehráli TK 1897 Pernštýn Pardubice B na jeho kurtech 8:1. V zápase nepřipustili větší zápletku a všechny zápasy hladce vyhráli. Na podrobné statistiky ze zápasu se můžete podívat zde.

Družstvo dorostu mělo volný víkend.

prazdniny