Aktuality

Družstva: Našim tenistům se dařilo

Aktuality | úterý 23. května 2017, 19:55

Máme za sebou další kolo soutěží družstev. V něm se našim družstvům dařilo. V důležitém domácím zápase zvítězilo družstvo dospělých nad Sokolem Rosice n/ Labem 6:3.

Krásný zápas nabídl souboj obou jedniček. Ve třech setech přehrál Matěj Coufal Kratěnu 6:3, 1:6, 7:6. Další bod přidal Filip Brückner, který zvítězil nad Kratochvílem 6:1, 6:0. O další body se přičinila obě děvčata. Po dvouhrách byl tak stav 4:2. Potřebný bod tak uhrálo naše družstvo ve čtyřhře a přidalo navrch ještě další. Konečný výsledek tak vyzněl pro naše družstvo 6:3. Na průběžnou tabulku 1. B třídy dospělých a jednotlivé výsledky se můžete podívat zde.

Družstvo dorostu odehrálo mistrovský zápas na kurtech soupeře. V Holicích zvítězilo vysoko 8:1. Vítězství se ale rozhodně nerodilo tak lehce, jak by se mohlo zdát. Hned v prvním zápase musel o vítězství tvrdě bojovat Aleš Bouchner. Ten porazil v souboji jedniček Bahníka 7:6, 6:2. Helena Grubauerová porazila Černou ve třech setech 6:3, 6:7 a 6:2, když ve druhém setu nevyužila jeden mečbol. Dalším zápasem, který nebyl zadarmo, byla dívčí čtyřhra. V ní zvítězila naše děvčata Helena Grubauerová a Aneta Štolfová nad Černou s Kubíkovou 6:2, 4:6, 1:0 (9). Třísetový zápas sehrál i Vojtěch Křepinský. Ten nevyužil ve třetím setu 2 mečboly a v zápase podlehl po boji 6:4, 3:6, 5:7. V ostatnćh zápasech měli naši hráči navrch. Na průběžnou tabulku Pardubické krajské soutěže B a jednotlivé výsledky zápasu se můžete podívat zde.

Starší žáci A zvítězili v domácím zápase nad Spartakem Polička 8:1. Družstvo tak zaznamenalo třetí výhru. Na průběžnou tabulku Pardubického přeboru a jednotlivé výsledky zápasu se můžete podívat zde.
Starší žáci B bojovali ve Vysokém Mýtě. Podlehli zde těsně 4:5. Po dvouhrách byl stav 3:3. Ve čtyřhrách pak tahali naši hráči za kratší konec. Na průběžnou tabulku Pardubické krajské soutěže a výsledky jednotlivých zápasů se můžete podívat zde.

Mladší žáci A zaznamenali v domácím zápase s TO TJ Svitavy A důležitou výhru 6:3. Po zodpovědném výkonu všech hráčů vedlo naše družstvo po singlech 4:2. Další 2 body se podařilo vybojovat ve čtyřhrách. Na průběžnou tabulku JUNIOR TOUR a výsledky jednotlivých zápasů se můžete podívat zde.
Dařilo se i mladšímu žactvu B. Mladší žáci B porazili TO TJ Tesla Pardubice B 9:0 a zvítězili ve třetím zápase v řadě. Na průběžnou tabulku Pardubického přeboru a výsledky jednotlivých zápasů se můžete podívat zde.

Baby A podlehlo na Tesle Pardubice 1:5 a v soutěži poprvé prohrálo. Čestný úspěch družstva vybojovala Vendula Mojžíšová. Na průběžnou tabulku soutěže a výsledky jednotlivých zápasů se můžete podívat zde.
Baby C porazilo TK Česká Třebová 6:0. Výsledky zde.
 

prazdniny