Turnaje

Domácí turnaj mladšího žactva vyhrál Adam Křepinský

Turnaje | pátek 11. března 2016, 09:11

5. - 7.3. se konal v našem oddíle celostátní turnaj mladšího žactva kat. C LA CUP 2016. V kategorii chlapců bral vítězství v turnaji domácí Adam Křepinský. Kategorii dívek vyhrála Natálie Havlová ze TK Spartak Jihlava. Finálovou účast si připsala domácí Aneta Štolfová.

Finálová dvojice, zleva Dominik Mojžíš, Adam KřepinskýTurnaje se zúčastnilo v obou kategoriích celkem 34 hráčů! V kategorii chlapců měl náš oddíl pouze 2 zástupce. Adama Křepinského a Štěpána Valu. Adam Křepinský se v turnaji probojoval po 3 výhrách do finále turnaje. Zde porazil po dlouhém I.setu, ve kterém odvracel za stavu 4:5 dva setboly soupeře, Dominika Mojžíše z SKT Planá n. Lužnicí 7:5, 6:3. Štěpán Vala sbíral na turnaji spíše zkušenosti a v předkole turnaje podlehl Vídenskému z HTK Třebíč 0:6, 2:6.
Turnaj čtyřhry vyhrála dvojice Jelínek (HTK Třebíč), Zelený (Sokol Jemnice), která ve finálovém zápase porazila po napínavém průběhu dvojici Křepinský, Havlík (TK SB Světlá nad Sázavou) 7:6(3), 4:6, 1:0 (8). Na kompletní výsledky se můžete podívat zde.

V kategorii dívek měl domácí oddíl čtyřnásobné zastoupení. Aneta Štolfová se probojovala po 3 výhrách do finále turnaje, ve kterém podlehla Natálii Havlové 2x 2:6. Jessica Adamcová vyhrála v I. kole nad další domácí hráčkou Ditou Zachariášovou  2x 6:0. Dalším zástupcem domácího oddílu v turnaji byla Katka Váchová. Ta podlehla v I. kole Zobačové (TK Spartak Jihlava) 2x 2:6. Turnaj čtyřhry vyhrála dvojice Havlová, Štolfová, která ve finále zvítězila nad dvojicí Grünová (HTK Třebíč), Tvrdá (TK Znojmo) 6:0, 6:1. Na kompletní výsledky se můžete podívat zde. Fotogalerie zde.