Jednotlivci

Aneta Štolfová v Poličce opět třetí

Jednotlivci | pondělí 8. srpna 2011, 15:37

Pohár za 3. místo si v sobotu přivezla z Poličky Aneta Štolfová. Zopakovala si tak výsledek z konce června, kdy se umístila v Poličce na stejném 3. místě.

Turnaje minitenisu v Poličce se zúčastnila v sobotu Aneta Štolfová. V základní 5-členné skupině 2x prohrála a 2x vyhrála. Ze 3. místa postoupila Anata do čtvrtfinále, které vyhrála 2:0 a postoupila do semifinále. V semifinále podlehla Švarcové z TK Agrofert Prostějov. Aneta si tak zahrála zápas o 3. místo. V něm porazila Kotvovou 2:0. Aneta vybojovala na turnaji v Poličce 3. místo. Gratulujeme!

Karolína Tajovská se v sobotu zúčastnila turnaje babytenistů rovněž v Poličce. V zákl. skupině 1x vyhrála a 2x prohrála. Do dalších bojů tak šla ze 3. místa. V dalších zápasech poté jednou vyhrála 4:3 a jednou prohrála 2:4. Umístila se tak na konečném pěkném 5. místě ze 12 účastnic turnaje.

Jakub Švec  a Jakub Bartoň se zúčastnili turnaje Wilson Cup v Praze. Jakub Švec podlehl ve II. kole Dinhovi (TK Neridé) a Jakub Bartoň podlehl ve II. kole Afanaskinovi (SK Aritma Praha).