Jednotlivci

3x 3. místo pro naše hráčky

Jednotlivci | neděle 4. září 2011, 22:03

Aneta Štolfová, Veronika Časarová a sestry Gabriela a Jana Dipoldovy získaly o tomto víkendu shodně 3. místo.

Aneta Štolfová - 3.místo,TC HořiceAneta Štolfová si přivezla 3. místo z minitenisového turnaje, který pořádal TC Hořice. Potvrdila tak dobrou formu posledních dní. Základní skupinou prošla bez problémů a po třech výhrách 2:0 vyhrála skupinu. Ve čtvrtfinále porazila Šolce 2:0 a v zápase o finále pak podlehla Fernandovi 0:2. V zápase o 3. místo svedla bitvu s Králem a nakonec zvítězila po velkém boji 2:1. Gratulujeme ke 3. místu!

Veronika Časarová se zúčastnila silně obsazeného turnaje kat. B v Mladé Boleslavi. V I. kole měla trochu smůlu na los, když se utkala se silnou Lamiovou z TJ Lázně Bělohrad, které ještě nedávno podlehla 0:6 a 1:6. Tentokrát se ujala Veronika vedení 1:0 po vybojovaném prvním setu 7:6. Ve druhém vedla již 5:2 a přesto zápas nedotáhla do vítězného konce a nakonec v zápase, který trval 3 hod., Lamiové podlehla.
Dařilo se jí však ve čtyřhře, kde spolu s Vaňkovou (TK LTC Děčín), vybojovala děvčata 3. místo. V boji o finále podlehla děvčata vítěznému páru turnaje Bendlová (TK Neridé), Kynčlová (TK Pelhřimov) 2x 2:6. Gratulujeme ke 3. místu!

Turnaje staršího žactva v Poličce se zúčastnily sestry Gabriela a Jana Dipoldovy. Jana podlehla v I. kole domácí Jílkové 4:6 a 3:6. Gabriela měla v I. kole za soupeřku Mafkovou z TK Spartak Jihlava a po velkém boji podlehla 6:7 a 5:7.
Čtyřhru sehrály setry spolu a vybojovaly 3. místo. V semifinále podlehly Jílkové s Machovou (TK Hlinsko) 4:6 a 3:6. Gratulujeme ke 3. místu.

Silně obsazeného turnaje kat. B v Jihlavě se zúčastnili Prokop Findeis a Jakub Švec. Prokop podlehl v I. kole domácímu Novákovi 0:6 a 1:6 a shodným výsledkem pak podlehl i Jakub Hlavačkovi z TC Brno.