Aktuality

Výsledky našich hráčů v posledních dvou týdnech

Aktuality | pátek 1. března 2013, 12:59

Patricie Bartóková prohrála až finále turnaje mladších žákyň v Praze a Luboš Laštovička obsadil 3. místo na babytenisovém turnaji v Kolíně.

23.2. se konal ve Svitavách Východočeský přebor minitenistů. Z našeho oddílu se ho zúčastnili 3 hráči. Nejlépe se vedlo Jessice Adamcové a Honzíkovi Štolfovi. Oba obsadili na turnaji shodně 13. místo. Na 17. místě se pak umístila Katka Váchová. Jessica se ve své skupině umístila po 2 výhrách a 3 prohrách na 4. místě v zákl. skupině. V pavouku o 9. - 16. místo se po jedné prohře umístila na celkovém 13. místě. Honzík Štolfa v zákl. skupině 2x vyhrál a 2x prohrál. Ze skupiny tak postoupil ze 3. místa a v pavouku o 9. - 16. místo se mu vedlo podobně. Po jedné prohře obsadil shodné 13. místo. Katka Váchová postoupila ze skupiny z 5. místa do pavouka o 17. - 22. místo. Tohoto minipavouka vyhrála a obsadila tak konečné 17. místo. 

Celkem 3 babytenisté se zúčastnili 16.2 babytenisového turnaje Wilson Cup v Kolíně. Aneta Štolfová vyhrála bez problémů svoji základní skupinu po třech hladkých výhrách. Ve finálové skupině však narazila hned na svoji rivalku Podškubkovou, které podlehla 1:4. I tak na turnaji obsadila pěkné 5. místo. Adamovi Křepinskému se podařilo rovněž postoupit do finálového pavouka - a to ze 4. postupového místa. V něm podlehl hned v I. kole Novotnému 3:6. Obsadil tak na turnaji rovněž 5. místo. O něco lépe se dařilo Luboši Laštovičkovi. Ten postoupil ze skupiny ze 2. místa a ve finálovém pavouku podlehl rovněž  Novotnému - 4:6. Luboš tak obsadil na turnaji 3. místo. Gratulujeme k zisku 3. místa!

Patricie Bartóková si vedla velmi dobře na turnaji mladších žákyň na LOB Slovan Bohnice v Praze, kde se probojovala do finále turnaje. Turnaj se konal 16.2.-17.2. V I. kole porazila Dostálovou (TENIS Klánovice) 6:2, 6:1, ve II. kole si poradila s Bíškovou (SK Satalice) po setech 6:7, 6:3, 1:0. Ve finále turnaje pak podlehla Trávové (TK Slavia Plzeň) 1:6, 4:6. Gratulujeme k zisku 2. místa!
Stejného turnaje se zúčastnila i Helena Grubaerová. Ta porazila v I. kole Bláhovou (Tenis Klánovice) 6:2, 4:6, 1:0. Ve II. kole pak skrečovala Blíškové za stavu 3:6, 0:3.
 

prazdniny