Aktuality

Nejlepší sportovci tenisového oddílu TJ Jiskra HB

Aktuality | čtvrtek 29. listopadu 2012, 22:54

Zde přinášíme nominaci nejlepších tenistů za uplynulý tenisový rok 2012. Nominace bude v nejbližších dnech předána Výboru TJ Jiskra.

Nejlepší kolektiv:

Jako nejlepší kolektiv bylo nominováno družstvo babytenistů BABY B, které se probojovalo do Východočeského krajského finále, kde obsadilo 3. místo. 3. místo obsadilo v konkurenci 40 družstev. Na své cestě ke 3. místu porazili babytenisté postupně TK Ledeč nad Sázavou, LTC Pardubice A, TO TJ Tesla Pardubice A, TK Pernštýn 1897 Pardubice B, TK SB Světlá nad Sázavou, TJ Jiskra Havl. Brod C, DTK Skuteč a TC Nové Město nad Metují. Podlehlo pouze vítězi celého přeboru a účastníkovi mistrovství republiky Tennis Dvůr Králové A. O úspěchu informoval i časopis Tenis. Za družstvo nastupovali: Aleš Bouchner, Karolína Tajovská, Aneta Štolfová, Adam Pullmann a Sára Brabcová.
 

Nejlepší jednotlivec:

Na nejlepšího jednotlivce byl nominovám minitensta Luboš Laštovička. V sezóně se zúčastnil celkem 24 turnajů Českého tenisového svazu. 8 turnajů vyhrál - např. Sparta Praha. 3x se umístil na 2. místě, 5x obsadil 3. místo. V ostatních turnajích se jedná rovněž o pěkná umístění jako je 4., 5. a 6. místo (Agrofert Prostějov). Luboš Laštovička vícemistrem východočeské oblasti, když prohrál až ve finále Východočeského oblastního přeboru jednotlivců. S družstvem minitenisu Mini A se probojoval do semifinále Východočeského oblastního přeboru, tedy mezi 7 nejlepších družstev oblasti.

 

prazdniny