Turnaje

V sobotu 3.4. se konalo v našem oddíle babytenisové MASTERS

Turnaje | pondělí 11. dubna 2016, 12:01

Závěrečným MASTERS vyvrcholila 3.4. v našem oddíle série zimních turnajů O POHÁR VYSOČINY 2016. MASTERS se hrálo jak v kategorii chlapců, tak v kategorii dívek. Na závěrečný turnaj se probojovalo nejlepších 8 hráčů z každé kategorie.

Dívky - mastersChlapci odstartovali svoje MASTERS v 9 hod. ráno. Ve skupině BERDYCH si to mezi sebou rozdali - David BRÜCKNER, Jiří MILAR, Jan RUŽIČKA a Daniel DRÁPELA. Ve skupině ŠTĚPÁNEK si zahráli tito chlapci - Lukáš ŠEFČÍK, Denis ŠNAJDR, František HLOUŠEK a Ondřej VALENTA. Do finálového pavouka se kvalifikovali všichni hráči. V něm pak byli nasazeni podle umístění ve skupině. Celý turnaj vyhrál a PŘEBORNÍKEM VYSOČINY 2016 se stal Lukáš ŠEFČÍK z TK Pelhřimov. Ten v turnaji výrazně nezaváhal a ve finále porazil Daniela DRÁPELU z TO TJ Svitavy 4:0. Na 3.místě se umístil Denis ŠNAJDR.

Dívky rozehrály svůj turnaj rovněž ve 2 skupinách a to ve 13 hod.. Ve skupině KVITOVÁ si zahrály Kateřina RAKOUŠOVÁ, Adéla SVÍTILOVÁ, Nela MAREŠOVÁ a Valerie ŠEVEČKOVÁ. Skupinu ŠAFÁŘOVÁ vytvořily Tereza SHEJBALOVÁ, Vanessa DOBIÁŠOVÁ, Nicola ZÁBRANOVÁ a Alexandra RICHTEROVÁ. Systém turnaje byl stejný jako u chlapců. Turnaj vyhrála a PŘEBORNICÍ VYSOČINY 2016 se stala Adéla SVÍTILOVÁ. Ta porazila v dlouhém finále Terezu SHEJBALOVOU 4:3. Na 3. místě se umístila Nela MAREŠOVÁ.

Na závěr obou finále se konala závěrečná párty, na které si malí tenisté pochutnali na výborném dortu v podobě tenisové rakety! Na výsledky závěrečného turnaje se můžete podívat zde. Na fotogalerii zde.