Turnaje

Turnaj mladšího žactva vyhráli Grün a Havlová

Turnaje | pondělí 31. srpna 2015, 12:14

O víkendu se uskutečnil celostátní turnaj mladšího žactva kat. C REALITY VYSOČINA CUP 2015. S přehledem ho vyhráli Grün z HTK Třebíč a Havlová z TK Spartak Jihlava.

Vitez turnaje chlapcu - Vojtech GrünV turnaji mladších žáků se představili 3 domácí hráči. Adam Křepinský, Jan Bauer a Lukáš Mühlfait. Jeden z favoritů turnaje - domácí Aleš Bouchner - se musel kvůli nemoci z turnaje odhlásit. Lukáš Mühlfait podlehl v předkole po velkém boji Dřínovskému (TC-MJ Tenis) 0:6, 6:2, 0:1 (5). Jan Bauer podlehl v I. kole Adamovi Křepinskému 3:6, 0:6. Adam Křepinský vyhrál v předkole nad Kostkou (LTC Humpolec) 6:1, 7:5. V I. kole vyhrái Adam nad domácím Janem Bauerem. V semifinále pak Adam podlehl Hoškovi z TK Spartak Jihlava 1:6, 1:6. Na turnaji ta obsadil 3. místo. Gratulujeme! Turnaj mladšího žactva ovládl suveréním způsobem Grün z HTK Třebíč, který porazil ve finále Hoška 6:0, 6:2,
Turnaj čtyřhry vyhrál pár Grün, Křepinský, který přehrál ve finále pár Kubisch, Němec (oba TK Spartak Jihlava) 6:0, 7:5. Gratulujeme Adamovi k 1. místu v turnaji čtyřhry! Na výsledky turnaje se muzete podívat zde.

Turnaje mladších žákyň se zúčastnilo celkem 18 děvčat. Z domácích hráček to byly Aneta Štolfová a Karolína Tajovská. Nejvíce se dařilo Havlové z TK Spartak Jihlava, která celý turnaj vyhrála suveréním způsobem. Ve finále turnaje porazila domácí Anetu Štolfovou 6:1, 6:1. Aneta vyhrála v I. kole nad Šlesarovou (TK Spartak Jihlava) 6:1, 6:0. Ve II. kole přehrála Vlkovou (TK Pelhřimov) 6:2, 6:1. V semifinálové bitvě přehrála pak Aneta Zobačovou (TK Spartak Jihlava) 6:7 (1), 6:1, 1:0 (5). Gratulujeme k  zisku 2. místa! Karolína Tajovská postoupila do semifinále turnaje, ve kterém podlehla Havlové 1:6, 2:6. Na cestě do semifinále zvítězila Karolína v I. kole nad Lašanovou (Slavoj Třešť) 6:1, 6:2, ve II. kole pak nad Podhrázskou (TK Spartak Jihlava) 2x 6:0. Gratulujeme k zisku 3. místa! Turnaj čtyřhry pak vyhrál pak domácí pár Štolfová, Tajovská. Děvčata přehrála ve finále pár Podhrázská, Zobačová 6:4, 6:3. Gratulujeme Anetě a Karolíně k 1. místu v turnaji čtyřhry! Na vysledky turnaje se muzete podivat zde. Na fotogalrii z turnaje zde.