Turnaje

Turnaj stašího žactva vyhrál Maťejka z SK Aritma Praha

Turnaje | pondělí 17. srpna 2015, 09:53

O proběhlém víkendu se uskutečnil v našem oddíle další z řady letních turnajů. Celostátní turnaj staršího žactva kat. C BEPPO CUP 2015 vyhrál Maťejka z SK Aritma Praha. Ve čtyřhře se nejvíce dařilo páru Lukáš Brückner (TK Agrofert Prostějov) a domácímu Luboši Laštovičkovi.

Vítěz turnaje - Daniel Maťejka - SK Aritma PrahaZa účasti 9 hráčů v singlu a 10 hráčů v deblu byla odehrána velmi zajímavá utkání. Turnaje se zúčastnili celkem 4 hráči domácího oddílu. Hned v předkole se potkali domácí Lukáš Mühlfait s Janem Bauerem. Po 2,5 hod. trvající bitvě vyhrál Jan 6:4, 4:6, 1:0 (7). Aleš Bouchner vyhrál v I. kole nad Machem 6:3, 6:0 a Luboš Laštovčka podlehl v I. kole Komrskovi 4:6, 1:6. V dalších fázích turnaje potom naši hráči tahali za kratší konec a do další fáze turnaje již nikdo nepostoupil.
Vítězem turnaje čtyřhry se stal "skoro" domácí pár Lukáš Brückner, Luboš Laštovička. Ten zvítězil ve finále nad párem Maťejka, Grün (HTK Třebíč). Poklidný průběh turnaje narušila snad jedině prútrž mračen, kdy se muselo čekat, než vyschnou kurty.