Aktuality

Turnaj mladšího žactva LA CUP zná své vítěze

Aktuality | středa 31. ledna 2018, 21:00

Domácí David Brückner se stal vítězem právě proběhlého turnaje turnaje mladšího žactva LA CUP 2018. Jessica Adamcová se umístila na 2. místě. Adam Svoboda vybojoval 3. místo v singlu a 1. místo deblu.

David si počínal cestou do finále suveréně a ve 3 zápasech ztratil pouze 3 gamy! O vítězství v turnaji však musel ve finále zabojovat. Nad Komrskou (TC Brno) vyhrál hladce I. set 6:0, II. set však prohrál 4:6. Vše tedy rozhodl tiebreak, který vyhrál David 10:5 a stal se tak vítězem turnaje. V turnaji čtyřhry obsadil David 3. místo spolu se svým spoluhráčem Julišem (TC Chrudim). V zápase o finálovou účast podlehli chlapci páru Komrska, Kilian (TC-MJ TENIS Líšeň) 3:6, 5:7. Gratulujeme k dosaženým výsledkům!

Adam Svoboda si počínal na turnaji také velmi dobře a obsadil 3. místo. Semifinálový zápas proti Komrskovi skrečoval. Spolu s Piechulou zvítězili chlapci ve finále turnaje čtyřhry nad párem Komrska, Kilian 6:1, 2:6, 1:0 (10). Gratulujeme k dosaženým výsledkům! Výsledky turnaje chlapců zde.

Jessica postoupila snadno do finále turnaje, ve kterém podlehla až po boji. Rakoušové (TC Hlinsko) podlehla 7:6 (7), 2:6, 0:1 (6). Gratulujeme ke 2.místu na turnaji! Výsledky turnaje děvčat zde.

prazdniny