Aktuality

Luboš Laštovička vyhrál turnaj v Poličce

Aktuality | pondělí 22. ledna 2018, 20:35

Přinášíme výsledky našich hráčů z právě proběhlého víkendu. Luboš Laštovička vyhrál turnaj staršího žactva v Poličce. Aneta Štolfová si přivezla z Poličky z turnaje starších žákyň 2. místo. Helena Grubauerová se umístila v Brně na turnaji dorostu na 3. místě. V akci byli i ostatní hráči našeho oddílu.

Luboš Laštovička zvítězil na turnaji staršího žactva v Poličce. Jako druhý nasazený hráč splnil roli favorita a bez potíží se probojoval do finále. V něm zvítězil 2x 6:0 nad Makovským (Start Brno). Gratulujeme k vítězství v turnaji!

Aneta Štolfová se zúčastnila turnaje starších žákyň rovněž v Poličce. O finálovou účast však musela Aneta tvrdě zabojovat. Ve čtvrtfinále porazila Kučerovou (TK Blansko) 5:7, 7:5, 1:0 (4). V semifinále svedla Aneta další vítěznou bitvu s druhou nasazenou hráčkou Kotvovou ( Spartak Polička), nad kterou zvítězila 6:4, 4:6, 1:0 (6). Finálový zápas proti Válkové (Spartak Polička) pak Aneta pro zranění nohy skrečovala.
Spolu s Kotvovou si vybojovala Aneta i finálovou účast v turnaji čtyřhry. Zde sehrála Aneta další supertiebreak, tentokrát však neúspěšně. S párem Válková, Uhlířová (Spartak Polička) prohrála děvčata 4:6, 6:4, 0:1 (2). Gratujeme k dosaženým výsledkům na turnaji!

Helena Grubaerová se zúčastnila turnaje dorostenek na TILIA Brno. Ve čtvrtfinále sehrála Helena dlouhý zápas s vítězným koncem. Pařízkovou (TC.MJ Tenis Líšeň) porazila 7:5, 4:6, 1:0 (4). V semifinále pak Helena podlehla Zdražilové (Start Brno) 2x 4:6. Gratulujeme ke 3. místu na turnaji!

Turnaje v Brně se zúčastnila i Karolína Tajovská. Ta podlehla v I. kole´pozdější vítězce turnaje Zdražilové 4:6, 3:6.

Lukáš Laštovička porazil v I. kole turnaje mladšího žactva na Linhart Cupu v Poděbradech Záleského (TK Dynamo Hradec Králové) 6:3, 6:2. Ve II. kole pak podlehl Lvovskému (Slavoj Žiželice) 4:6, 3:6.

Vojtěch Křepinský podlehl na turnaji dorostu v Pelhřimově v I. kole domácímu Paťhovi 6:7(4), 3:6.

Na turnaji dorostu v Pelhřimově si zahrál i Adam Křepinský. Ten podlehl v I. kole domácímu Lehejčkovi 2:6, 0:6.

Lukáš Brückner si zahrál turnaj dospělých kat. B na HTK Třebíč. V I. kole porazil Lukáš domácího Dufka ve třech setech 6:4, 4:6 a 6:0. Ve II. kole podlehl Lukáš prvnímu nasazenému hráči turnaje Nebojsovi (Jiskra Otrokovice) 3:6, 0:6.

prazdniny